PuhuTV Jet Sosyete - Dizi Yorumları

Tahmin ettiğim gibi Gündüz gittikten sonra Alara ve Tekin çift olacak. 2 sezondur AVM'de çıkmayan adamın yalıda ne işi olsun yoksa. :A @xBUGRAx

Screenshot_20190910_204313.jpg
Screenshot_20190910_204247.jpg

• İlginç
Reactions: xBUGRAx
Evlilikle ne alakası varmış millet evlenince işinden mi ayrılıyor tam tersi iş lazım. :A
Bütçe düşünce kadronun da küçülmesi gerekiyordu. Tüm karakterler önemli olduğu için Çağlar'ın Güldür Güldür işi, Bartu'nun evlenmesi vs. bahane yaratmış olabilir. :A

Evlenme işini sen ortaya attın be öyle bir bahane olmaz bence :A Yediremiyorsun adamın ayrılmasını :A @Aserat
Niye benden alıntı yapmadın da etiketledin. :A

Ben zaten evlendiği için ayrıldı demedim birilerinin çıkması gerekiyordu ve bu bahane edilmiş olabilir diyorum yoksa bir şeyi yediremediğim falan yok. :A

Niye benden alıntı yapmadın da etiketledin. :A

Ben zaten evlendiği için ayrıldı demedim birilerinin çıkması gerekiyordu ve bu bahane edilmiş olabilir diyorum yoksa bir şeyi yediremediğim falan yok. :A
İçimden öyle geldi :A Hesap mı verecem be sana :A

Bartu da tam evlenecek zamanı buldu demişsin ya ondan dedim sanki kesin sebebi buymuş gibi :A

İçimden öyle geldi :A Hesap mı verecem be sana :A

Bartu da tam evlenecek zamanı buldu demişsin ya ondan dedim sanki kesin sebebi buymuş gibi :A
ŞAKA olsun diye dedim. ŞAKA. ŞAKA. ŞAKA. :A

Kadronun büyük kısmı ve ağır toplar (Gizem, İlayda, Şennur) duruyor zaten endişelenecek bir şey yok. :A

• Güldürdün
Reactions: Özgür
ŞAKA olsun diye dedim. ŞAKA. ŞAKA. ŞAKA. :A

Kadronun büyük kısmı ve ağır toplar (Gizem, İlayda, Şennur) duruyor zaten endişelenecek bir şey yok. :A
Sana sinirliyim banane şakandan :A Bir dizi yazıp ilk bölümde ölüm sahnesi yazayım da sana öyle rahatlarım :A