ŞAKA yaptım ayol niye ciddiye aldın.Ben de tam bugünlük senle uğraşmamı noktalayıp Kanal Savaşları’nı yorumlamaya geliyordum![]()
ŞAKA yaptım ayol niye ciddiye aldın.Ben de tam bugünlük senle uğraşmamı noktalayıp Kanal Savaşları’nı yorumlamaya geliyordum![]()
Hadi bekliyorum.
Galiba Tony'nin evini de gösterecekler bu sezon. En azından arkadaki dekordan öyle bir izlenim aldım.@xBUGRAx
Ekli dosyayı görüntüle 71440
Zaten rolü artacak bu sezon olması lazımdı.Gerek yoktu.![]()
Benim de aklıma 3 bölüm şeyi geldi ama basın bülteninde her hafta 1 bölüm yazıyor.Puhu hepsini mi ekliyor hafta hafta mı.![]()
en iyisi benceBenim de aklıma 3 bölüm şeyi geldi ama basın bülteninde her hafta 1 bölüm yazıyor.![]()
120 dakikalık diziler 5-6 günde çekiliyor, 50 dakikayı çekmek 2-3 günlerini alır zatenDaha çekimler başlayalı iki hafta oldu ama ilk 3 bölüm bitmiş bile. 😱 Artık fragman gelsin.@xBUGRAx
Biliyorum da daha yavaş gidiyorlardır diye düşünmüştüm.120 dakikalık diziler 5-6 günde çekiliyor, 50 dakikayı çekmek 2-3 günlerini alır zaten![]()
Hızlıca bitirip tatil yaparlar bol bolBiliyorum da daha yavaş gidiyorlardır diye düşünmüştüm.![]()
ABD sitcomları gibi 22-24 bölüm olsun o kadar bekleyişten sonra 13 yetmez.Hızlıca bitirip tatil yaparlar bol bol
Herhalde bi 13 bölüm olur yeni sezon? Yoksa tv sistemiyle aynı mı gidecekler onu merak ediyorum![]()
20 ideal aslında.ABD sitcomları gibi 22-24 bölüm olsun o kadar bekleyişten sonra 13 yetmez.![]()
Ah keşke.20 ideal aslında.
Tanıtım bugün mü çıkacak da sen tanıtımdan bahsettin anlamadım.![]()
Maraz çıkabilir valla sen pusuda bekle forumda konu avcısı çok var.Ah keşke.Önceden niyetimi belli edeyim dedim maraz çıkmaması içün.
![]()