ŞAKA yaptım ayol niye ciddiye aldın.Ben de tam bugünlük senle uğraşmamı noktalayıp Kanal Savaşları’nı yorumlamaya geliyordum
ŞAKA yaptım ayol niye ciddiye aldın.Ben de tam bugünlük senle uğraşmamı noktalayıp Kanal Savaşları’nı yorumlamaya geliyordum
Hadi bekliyorum.
Galiba Tony'nin evini de gösterecekler bu sezon. En azından arkadaki dekordan öyle bir izlenim aldım. @xBUGRAx
Ekli dosyayı görüntüle 71440
Zaten rolü artacak bu sezon olması lazımdı.Gerek yoktu.
Benim de aklıma 3 bölüm şeyi geldi ama basın bülteninde her hafta 1 bölüm yazıyor.Puhu hepsini mi ekliyor hafta hafta mı.
en iyisi benceBenim de aklıma 3 bölüm şeyi geldi ama basın bülteninde her hafta 1 bölüm yazıyor.
120 dakikalık diziler 5-6 günde çekiliyor, 50 dakikayı çekmek 2-3 günlerini alır zatenDaha çekimler başlayalı iki hafta oldu ama ilk 3 bölüm bitmiş bile. 😱 Artık fragman gelsin. @xBUGRAx
Biliyorum da daha yavaş gidiyorlardır diye düşünmüştüm.120 dakikalık diziler 5-6 günde çekiliyor, 50 dakikayı çekmek 2-3 günlerini alır zaten
Hızlıca bitirip tatil yaparlar bol bolBiliyorum da daha yavaş gidiyorlardır diye düşünmüştüm.
ABD sitcomları gibi 22-24 bölüm olsun o kadar bekleyişten sonra 13 yetmez.Hızlıca bitirip tatil yaparlar bol bol
Herhalde bi 13 bölüm olur yeni sezon? Yoksa tv sistemiyle aynı mı gidecekler onu merak ediyorum
20 ideal aslında.ABD sitcomları gibi 22-24 bölüm olsun o kadar bekleyişten sonra 13 yetmez.
Ah keşke. Önceden niyetimi belli edeyim dedim maraz çıkmaması içün.20 ideal aslında.
Tanıtım bugün mü çıkacak da sen tanıtımdan bahsettin anlamadım.
Maraz çıkabilir valla sen pusuda bekle forumda konu avcısı çok var.Ah keşke. Önceden niyetimi belli edeyim dedim maraz çıkmaması içün.