O telefon sahnesine bari bir replik yazsaydın.ss Hacker geldi mi diyor ama Özgür’den tık yok@xBUGRAx kanal binasına uğrasa repliğin de olurdu git onu suçla.
Şimdi eklersin kesin ama kabul etmiyorum Sözleşmeyi fesh edecem böyle anlaşmadık.ss
O telefon sahnesine bari bir replik yazsaydın.ss Hacker geldi mi diyor ama Özgür’den tık yok@xBUGRAx kanal binasına uğrasa repliğin de olurdu git onu suçla.
Sen her türlü alırsın da @Aserat biraz zor alır gönlümüKanal binasına döneyim gönlünü alacağım.
Diğer dizilerde de karşı tarafın sesi duyulmuyor onlara bir şey demiyorsun ama. Geçen bölüm de @serhatt ve @kerem yoktu mesela ama hiç böyle yapmadılar.O telefon sahnesine bari bir replik yazsaydın.ss Hacker geldi mi diyor ama Özgür’den tık yok
Şimdi eklersin kesin ama kabul etmiyorum Sözleşmeyi fesh edecem böyle anlaşmadık.ss
Ben sana öğrendiklerimi bi uygularsam doğru mezarlığa doğru yol alırsın!Yiğit'ten öğrendiklerimi yaparız. @Aserat
Sen her türlü alırsın da @Aserat biraz zor alır gönlümü
Çabuk serhat gelmeden diyecektim tam da ama gelmişYiğit'ten öğrendiklerimi yaparız. @Aserat
Zaten ona değil @Çiğdem'e sinirleniyorsun. Sevişme sahnemizi nasıl buldun.
Meseleyi fazla abarttın içim şişti.Hem suçlu hem güçlü hadsiz ben başkasına benzemem
Aa azıcık kapris de yaptırmıyorsun yine başladın ciddileşmeye içim şişti diyeZaten ona değil @Çiğdem'e sinirleniyorsun. Sevişme sahnemizi nasıl buldun.
Meseleyi fazla abarttın içim şişti.
Kamera arkasında kaprise izin vermiyoruz huzurlu bir set bizimkisi.Aa azıcık kapris de yaptırmıyorsun yine başladın ciddileşmeye içim şişti diye
Dikkat edin..Çabuk serhat gelmeden diyecektim tam da ama gelmiş
Ha şunu bileydin tatlımGelir şimdi canımıza okur