Diğer Carnival Row 1.Sezon Yorumları

Diziyi izleyenler @dreamy @xemrexxx ve izlemenizi tavsiye edeceklerimiz @MasacRE @mrt-06 @Maskeli Fedai @MEnes @Sherlock @Tolstoyevski @kerem @Harunnn60 @cookies @turkuazz @Bully @Yiğitt @DarkLegenD @destere @Forumdash

Orlando Bloom İçin izlenir Yüzüklerin Efendiside iyiydide Üç Silahşorlerden :Z:Z:Z
19725588.jpg
İzlemeyi düşündüğüm bir dizi bu zaten @dreamy ile de konuşmuştuk :A Bir de bu dizi var. Bu da yayınlandı, dreamy unutmuş mu söylemeyi? Bunun da konusunu açalım please :A

https://www.imdb.com/title/tt6905542/?ref_=ttep_ep_tt

İlk bölüme bakıp beklemeye aldım zaten rahmetliyi bekleyelim :F

Birde o nasıl dizi öyle @xemrexxx var içinde 😱😱😱 @Harunnn60 @dreamy @kerem
Rahmetli gelmezse izleriz valla, onun hortlamasını mı bekleyeceğiz :A Diğer dizi de evet değişik değişik tipler var, @xemrexxx iyi bir benzetme :A Onun da konusunu açarsan iyi olur, onu da izleyelim :A

Rahmetli gelmezse izleriz valla, onun hortlamasını mı bekleyeceğiz :A Diğer dizi de evet değişik değişik tipler var, @xemrexxx iyi bir benzetme :A Onun da konusunu açarsan iyi olur, onu da izleyelim :A
Yarın bakarım onada zaten geldinde hani ne izliyoruz diyecek siz önemlileri bitirdiniz gerçi ben biraz ayırdım :A :A :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
İzlemeyi düşündüğüm bir dizi bu zaten @dreamy ile de konuşmuştuk :A Bir de bu dizi var. Bu da yayınlandı, dreamy unutmuş mu söylemeyi? Bunun da konusunu açalım please :A

https://www.imdb.com/title/tt6905542/?ref_=ttep_ep_tt
Aynen o dizi de var aklımdaydı ama konusu açılmaz diye söylememiştim :A Filmine bakacaktım bunun ama zamanım yok, belki direkt dizisine geçerim. Carnival Row’ı @Çiğdem lerle izlersen bile bunu beraber aradan çıkaralım bekleme onları. :Z

İlk bölüme bakıp beklemeye aldım zaten rahmetliyi bekleyelim :F

Birde o nasıl dizi öyle @xemrexxx var içinde 😱😱😱 @Harunnn60 @dreamy @kerem
Konuyu açacak mısınız ben açabilirim olmazsa :A

Aynen o dizi de var aklımdaydı ama konusu açılmaz diye söylememiştim :A Filmine bakacaktım bunun ama zamanım yok, belki direkt dizisine geçerim. Carnival Row’ı @Çiğdem lerle izlersen bile bunu beraber aradan çıkaralım bekleme onları. :Z

Aaa yabancı dizi konusu herkes açması uygun olmuyor sadece yöneticilerden açıyoruz yıllardır bu gece bakacam o diziyede :A

• Beğendim
Reactions: dreamy
Dark’ın 2. sezon konusunu @kerem açmıştı diye hatırlıyorum. :A Dark Crystal’ınkini açmışsın bu arada teşkkürler. :bhr: :bhr:
Alamancı habersiz açmış akıllılık edip @kerem :A :A :A

Yöneticiler açıyor o bölümü karışmasın diye bende üyeyken başlarda admine sonra @mrt-06 @Harunnn60 a açtırıyordum CW dizilerimi :F

Yarın bakarım onada zaten geldinde hani ne izliyoruz diyecek siz önemlileri bitirdiniz gerçi ben biraz ayırdım :A :A :A

Çiğdem destere ile izleyeceğim diye bütün dizilerden mahrum kalıyor :A Ben yok ne bekleyeceğim o foku zaten geleceği de yok, bunu da Dark Crystal'i de izleriz yakında :A

• İlginç
  • Harika
Reactions: Çiğdem and dreamy
Dark’ın 2. sezon konusunu @kerem açmıştı diye hatırlıyorum. :A Dark Crystal’ınkini açmışsın bu arada teşkkürler. :bhr: :bhr:
Alamancı habersiz açmış akıllılık edip @kerem :A :A :A

Yöneticiler açıyor o bölümü karışmasın diye bende üyeyken başlarda admine sonra @mrt-06 @Harunnn60 a açtırıyordum CW dizilerimi :F
Isteyen istediği konuyu açar diye biliyorum. :A Yerli dizi konularını ve haberlerini de mod. olmayanlar açıyor sonuçta. :A

• İlginç
  • Güldürdün
Reactions: Çiğdem and dreamy
Isteyen istediği konuyu açar diye biliyorum. :A Yerli dizi konularını ve haberlerini de mod. olmayanlar açıyor sonuçta. :A
Yabancı dizi farklı işliyor 2014 den beridir ben geldimden beridir böyle orada bozulmasın :F Herkes her izlediği konuyu açarsa oranın cılkı çıkmasın diye :A Yöneticilerde zaten her konuyu açmıyor gerekli izleyici kitlesi oluştuğu konuları açıyor oranın düzeni bir başka :A :A :A @dreamy

• Güldürdün
Reactions: dreamy
  • İlginç
Reactions: Çiğdem