- Reaksiyon puanı
- 11,948
- Puanı
- 710
İçi yoğun çikolata dolgulu, İzmir’in meşhur kurabiye türü. Sıcakken yemesi harikayken dandik bir çikolatayla adeta işkence veren yiyecek...
Bomba yazısını görünce boğaların kırmızı gördüğü gibi başka şeye odakalanamıyorKoskoca “Yeme-İçme” yazıyor, artık dikket eder umarım girerken. @pompy
Sen yemiş miydin bundan hiç sadece İzmir’de yok, belki oralarda da vardır. Konudaki son kelimeleri bizzat yaşadım ve açtımBomba yazısını görünce boğaların kırmızı gördüğü gibi başka şeye odakalanamıyor
GördümKoskoca “Yeme-İçme” yazıyor, artık dikkat eder umarım girerken. @pompy
Buna benzermiydi bumuydu orasını bilmiyorum bomba ismiyle kurabiye yemedikSen yemiş miydin bundan hiç sadece İzmir’de yok, belki oralarda da vardır. Konudaki son kelimeleri bizzat yaşadım ve bu açtım
Buna benzermiydi bumuydu orasını bilmiyorum bomba ismiyle kurabiye yemedik
Burada ismi farklı olabilir İzmir benim adımıda Çekirdeğe vermiş @xBUGRAx
Evet bee nolmuş daha dolu örnek sayabilirim. Bir Egeli yok mu ya beni savunabilecek.Cinsler çamaşır suyuna da klorak diyorlar.
Evet bee nolmuş daha dolu örnek sayabilirim. Bir Egeli yok mu ya beni savunabilecek.
Kradenizde de bir çok şeye kendimizce isim takıyoruz olur böyle vakalar diyelimCinsler çamaşır suyuna da klorak diyorlar.
Evet en canlı örneği bu zaten. : EcünnüKradenizde de bir çok şeye kendimizce isim takıyoruz olur böyle vakalar diyelim
Aaa o bir hayat biçimiEvet en canlı örneği bu zaten. : Ecünnü
Evet bee nolmuş daha dolu örnek sayabilirim. Bir Egeli yok mu ya beni savunabilecek.
Kradenizde de bir çok şeye kendimizce isim takıyoruz olur böyle vakalar diyelim
@dreamy a gıcık olmanda bir mahsur yok bize yansımadıkçaBiz bunun dersini gördüydük dilimizin zenginliği güzel bir şey ama İzmirlilere gıcığım.
Biz bunun dersini gördüydük dilimizin zenginliği güzel bir şey ama İzmirlilere gıcığım.
Ben İzmirli değilim zaten Manisalıyım. Ama dilimiz komşu olduğumuz için aynı neredeyse. İncire de ‘yemiş’ deriz mesela@dreamy a gıcık olmanda bir mahsur yok bize yansımadıkça
İzmirli olan @xemrexxx @xBUGRAx ın cinsler yorumunada uygunBen İzmirli değilim zaten Manisalıyım. Ama dilimiz komşu olduğumuz için aynı neredeyse. İncire de ‘yemiş’ deriz mesela