Beni şaşırtmayacaklarından eminim.@mrt-06 Sezon boyunca gifteki 0 harfi modunda olacak @xBUGRAx @Harunnn60 @Bully @xemrexxx @sokak sanati @ozgur2113 @serhatt
Beni şaşırtmayacaklarından eminim.@mrt-06 Sezon boyunca gifteki 0 harfi modunda olacak @xBUGRAx @Harunnn60 @Bully @xemrexxx @sokak sanati @ozgur2113 @serhatt
Yine eskilere gitmişsin😱 Görmedin mi.. NİL KARAİBRAHİMGİL ERENER
Arada 2-3 zayıf halka olsa da güzel kadro. O zaman ilk hafta konusunu yarın mı açarsın.@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx- @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @HachiKo @pompy @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @S.G.A.T. @Thequeer @alperuz @-potterhead-
Başvuru 1 günde hemen tamamlandı elini çabuk tutanlar yine kazandı
Yarışmacı kadromuz son hali ve yarında başkan heyetini açıklıcam
Birkaç şarkı konusu açta adamı tanıyalımBeni şaşırtmayacaklarından eminim.
Yine eskilere gitmişsin
Gülbene ne olduNil'in şarkıları tüm zamanların ilerisinde.
Öcü dizilerindeki hortlak kadınlar olurya afişine öyle bir süs verdim oy verecekler korksun diye @Harunnn60 @xBUGRAx @sokak sanati @YiğittBeni şaşırtmayacaklarından eminim.
Gülbene ne oldu
Ayy hayır, sereni çökertti zaten sinirim tepemde @sokak sanatiZirvede. Bir daha mı alayım.
@mrt-06 kızacak şimdi sanaÖcü dizilerindeki hortlak kadınlar olurya afişine öyle bir süs verdim oy verecekler korksun diye @Harunnn60 @xBUGRAx @sokak sanati @Yiğitt
Ayy hayır, sereni çökertti zaten sinirim tepemde @sokak sanati
Maaşlar yatmışO kadın doğuştan bitik. Domestik ruhlu.
Maaşlar yatmış
😱 Görmedin mi.. NİL KARAİBRAHİMGİL ERENER
Başkanımız cin gibi maşşllah uçan kaçan kurtulmuyor @sokak sanati@xBUGRAx neyle yarışıyorsub
Buğra beni bırakmazBaşkanımız cin gibi maşşllah uçan kaçan kurtulmuyor @sokak sanati
Aceleyle 1 hatanda gidersin sakın hata etmeNeyse zaten listemi hazırlamadım
Acele etme patronArada 2-3 zayıf halka olsa da güzel kadro. O zaman ilk hafta konusunu yarın mı açarsın.