Beni şaşırtmayacaklarından eminim.@mrt-06 Sezon boyunca gifteki 0 harfi modunda olacak![]()
![]()
@xBUGRAx @Harunnn60 @Bully @xemrexxx @sokak sanati @ozgur2113 @serhatt
![]()
Beni şaşırtmayacaklarından eminim.@mrt-06 Sezon boyunca gifteki 0 harfi modunda olacak![]()
![]()
@xBUGRAx @Harunnn60 @Bully @xemrexxx @sokak sanati @ozgur2113 @serhatt
![]()
Yine eskilere gitmişsin😱 Görmedin mi.. NİL KARAİBRAHİMGİL ERENER![]()
Arada 2-3 zayıf halka olsa da güzel kadro.@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx- @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @HachiKo @pompy @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @S.G.A.T. @Thequeer @alperuz @-potterhead-
Başvuru 1 günde hemen tamamlandı elini çabuk tutanlar yine kazandı
Yarışmacı kadromuz son hali ve yarında başkan heyetini açıklıcam
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Birkaç şarkı konusu açta adamı tanıyalımBeni şaşırtmayacaklarından eminim.![]()
Yine eskilere gitmişsin![]()
Gülbene ne olduNil'in şarkıları tüm zamanların ilerisinde.![]()
Öcü dizilerindeki hortlak kadınlar olurya afişine öyle bir süs verdim oy verecekler korksun diyeBeni şaşırtmayacaklarından eminim.![]()
@mrt-06 kızacak şimdi sanaÖcü dizilerindeki hortlak kadınlar olurya afişine öyle bir süs verdim oy verecekler korksun diye![]()
![]()
@Harunnn60 @xBUGRAx @sokak sanati @Yiğitt
![]()
Ayy hayır, sereni çökertti zaten sinirim tepemde@sokak sanati
Maaşlar yatmışO kadın doğuştan bitik.Domestik ruhlu.
![]()
😱 Görmedin mi.. NİL KARAİBRAHİMGİL ERENER![]()
Başkanımız cin gibi maşşllah uçan kaçan kurtulmuyor@xBUGRAx neyle yarışıyorsub![]()
Buğra beni bırakmaz
Aceleyle 1 hatanda gidersin sakın hata etmeNeyse zaten listemi hazırlamadım![]()
Acele etme patronArada 2-3 zayıf halka olsa da güzel kadro.O zaman ilk hafta konusunu yarın mı açarsın.
![]()