Yanlış strateji kurbanı olmuş biraz, çeyreğe az kala elenmişti galibaBeğenmene sevindim
Önceki sezonda iyi gitmiş bayaBu sezon daha iddialı geliyor Buray
![]()
Aynen o zamandan beri yeni şarkılar da çıkardı, cidden iddialısın
Yanlış strateji kurbanı olmuş biraz, çeyreğe az kala elenmişti galibaBeğenmene sevindim
Önceki sezonda iyi gitmiş bayaBu sezon daha iddialı geliyor Buray
![]()
Her türlü varım o yarışmadaSen bu yarışmayı boş ver. Bizim yapacağımız yıldızlar yarışıyorda yarış. Ender'i seçip.![]()
Hayata küskünüm..Ne diyorsun sen be![]()
Son cümleyi okuduktan sonra ümidi kesmeye başladım sendenArtık @dreamy ye Serdar hakkında bi şey demicem, sevmiyorsa sevmiyordur zorla güzellik olmaz
Şebnem seçebileceğini söylemişti zaten bana, en objektif şekilde vereceğim oylarımı aynen.![]()
Ve pek bilindik şarkılar kullanmamışYanlış strateji kurbanı olmuş biraz, çeyreğe az kala elenmişti galiba
Aynen o zamandan beri yeni şarkılar da çıkardı, cidden iddialısın![]()
Her türlü varım o yarışmadane zaman başlıyor
![]()
Sen bulaşmamakta iyi yaptın bence @BullyAlternatiflerimden biriydi iyi seçim@-potterhead-
Kim sıktı canını anlat banaHayata küskünüm..
sen karışma
İyi yerden yakaladınÖzgür Kız zaten lakabı.![]()
![]()
Beklemedeyim
İstanbul'a gelmek istemezsin dertlerimi dinleyip dertlenmemek için..Kim sıktı canını anlat bana![]()
Deli deli konuşma be geliyorum 3 hafta sonraİstanbul'a gelmek istemezsin dertlerimi dinleyip dertlenmemek için..
Son cümleyi okuduktan sonra ümidi kesmeye başladım senden![]()
Artık ne anladıysan oSen bulaşmamakta iyi yaptın bence @Bully
Belki ilerlerdin ama desteklemek isterdim seni Şebo fena değil hele rahmetli hortlarsa onun favorisidir![]()
İlerleyemem mi diyorsun.Sen bulaşmamakta iyi yaptın bence @Bully
Belki ilerlerdin ama desteklemek isterdim seni Şebo fena değil hele rahmetli hortlarsa onun favorisidir![]()
Gel aşkım çok özlendinDeli deli konuşma be geliyorum 3 hafta sonra![]()
(Dedi ve çeyreği göremediVe pek bilindik şarkılar kullanmamışBenim elimde bir sürü popüler şarkısı var
Evet son albümü de çok işe yaradı listede![]()