Hahaha. Allah iyiliğini versin ya da onu.@sokak sanati ve beni bu hale getiren de o ya.
Üstelik hamilesinDilim damağım kurudu okurken. @mrt-06
Afişteki masacre gayet öyle bence. Adam ispanya halkına para dağıttı uçakla.
Sen son sezonu izlememiş miydin ki.Diziyle ilgili spoiler verme lütfen. @bazinga banlar misin şunu.
Sen son sezonu izlememiş miydin ki.
Daha ne boş yapıyon o zaman.İzledim.
Üstelik hamilesin
@sokak sanati gelmişken diziye @Billy Kane'yi çekmemiz lazım kaslı bir oyuncu gerekiyor bana. Grupta hayran kalmıştık hatırlarsanız sırt kasına. @xBUGRAx @ozgur2113
@sokak sanati gelmişken diziye @Billy Kane'yi çekmemiz lazım kaslı bir oyuncu gerekiyor bana. Grupta hayran kalmıştık hatırlarsanız sırt kasına. @xBUGRAx @ozgur2113
Masacre de epey zengin toprak ağası.Beni aldatan şu kişiyi bırakıp yeni yelkenlere açılmam lazım. Çetin Özder'in kasasına pardon kalbini ulaşma yolu çiz bana.
@xemrexxx bile hasta yatağından kalkar dirilp.Gelsin en iyi şekilde ağırlarız.
Hatırlamaz mıyım Dövmesi de konuşulmuştu baya@sokak sanati gelmişken diziye @Billy Kane'yi çekmemiz lazım kaslı bir oyuncu gerekiyor bana. Grupta hayran kalmıştık hatırlarsanız sırt kasına. @xBUGRAx @ozgur2113
Masacre de epey zengin toprak ağası.
@sokak sanati planının içine ediyormuşum Çiğdem: Ahhh be teyzem, ben biraz gidip güzellik uykusuna yatcam sen de uyu tamam mı? Ay ben senin günlerdir ilaçlarını vermeyi unutuyorum. Neyse yarından itibaren düzenli içilecek o ilaçlar! Sokak sanati özellikle tembihledi.
@serhatt Saftır @xemrexxx öldü sanıp gitti bence ona bişi olmaz @mrt-06
@xBUGRAx Çocuk @MasacRE den mi yoksa @Harunnn60 mı
Buğra'nın çocuğu sokaktan geçen herhangi birinden bile olabilir.
Kadıncağızı bırakıp gittin bak başına neler geldi. @serhatt bakalım her şeyi mahvedecek mi
Kız ben geberirsem dizi çöker : @MasacRE can yaman gibi kalas oynayamıyor : sokak şeysinin bereni ne ki kendi nolsun:, @xBUGRAx e safoz roller yakışmıyor@sokak sanati gelmişken diziye @Billy Kane'yi çekmemiz lazım kaslı bir oyuncu gerekiyor bana. Grupta hayran kalmıştık hatırlarsanız sırt kasına. @xBUGRAx @ozgur2113
Hayır ben ünlüyüm.Sen kaka yapmıyor musun? 😱
Evet özenip biz de mi dövme yapsak demiştik.Hatırlamaz mıyım Dövmesi de konuşulmuştu baya
Beni de kat hikayeye ne bekliyorsun hala Entrika dolu bir işte benim de olmam lazım
Dur bakalım yeni bir isimle anlaşırsak öldürürüz.Züğürt sevmiyorum.