Teşekkürler kardeşim.İlk üç bölüme göre biraz sakin olmuş gibi geldi ama yine de çok güzel olmuş ellerine sağlık @mrt-06
Teşekkürler kardeşim.İlk üç bölüme göre biraz sakin olmuş gibi geldi ama yine de çok güzel olmuş ellerine sağlık @mrt-06
@sokak sanati planının içine ediyormuşum Çiğdem: Ahhh be teyzem, ben biraz gidip güzellik uykusuna yatcam sen de uyu tamam mı? Ay ben senin günlerdir ilaçlarını vermeyi unutuyorum. Neyse yarından itibaren düzenli içilecek o ilaçlar! Sokak sanati özellikle tembihledi.
@serhatt Saftır @xemrexxx öldü sanıp gitti bence ona bişi olmaz @mrt-06
@xBUGRAx Çocuk @MasacRE den mi yoksa @Harunnn60 mı
Konuya diss atmıştın sen de ona cevaben atayım dedim ama harika atabilirsin tabii
Şu cümleyi okuyunca elim gitmiyor inan. Samanyolu bile bu kadar düşmemişti.xemrexxx'in üzerine kakasını yapması sonrası Çiğdem sinir krizi geçirir, ancak kısa sürede kendini toparlar xemrexxx'i yatırır ve kendisi de duş alır.
Burada öpme değil vakumluyor usta resmen. @denizz19 böylesi nasip olur mu beee.Öpüşmemizin detayı aklıma bu sahneyi getirdi. @MasacRE beni öperken bir yandan da @sokak sanati na bakıyor. @mrt-06 @Çiğdem
Ekli dosyayı görüntüle 71044
Anam sen sperm bankasındaki memurla da yatmışsındır.Kimseden değil kendimi aklamak için sperm bankasından aldım. @mrt-06
Sen kaka yapmıyor musun? 😱Şu cümleyi okuyunca elim gitmiyor inan. Samanyolu bile bu kadar düşmemişti.
Afişteki masacre gayet öyle bence. Adam ispanya halkına para dağıttı uçakla.umarım her şeyi sana benzer! Yakışıklı, karizmatik, koca gönüllü...
@xBUGRAx ne şakacı bi şeysin sen. Abartmaktada üstüne yok.
Buğra kendi ayağına sıktı. Geçen bölüm ne zamandır benimle olmuyor demişti o yüzden çocuğun ondan olmadığını düşünüyorum. @Harunnn60 baba oluyorsun uyan artık.
@serhatt benim sadık uşağım. Teşekkürler beni bir beladan daha kurtardın.
umarım her şeyi sana benzer! Yakışıklı, karizmatik, koca gönüllü...
@xBUGRAx ne şakacı bi şeysin sen. Abartmaktada üstüne yok.
Buğra kendi ayağına sıktı. Geçen bölüm ne zamandır benimle olmuyor demişti o yüzden çocuğun ondan olmadığını düşünüyorum. @Harunnn60 baba oluyorsun uyan artık.
@serhatt benim sadık uşağım. Teşekkürler beni bir beladan daha kurtardın.
Gönlü koca olanın ... neyse.