Hahaha.
Afişteki masacre gayet öyle bence.Adam ispanya halkına para dağıttı uçakla.
![]()
Sen son sezonu izlememiş miydin ki.Diziyle ilgili spoiler verme lütfen. @bazinga banlar misin şunu.![]()
Daha ne boş yapıyon o zaman.İzledim.![]()
Üstelik hamilesin![]()
![]()
@sokak sanati gelmişken diziye @Billy Kane'yi çekmemiz lazım kaslı bir oyuncu gerekiyor bana.Grupta hayran kalmıştık hatırlarsanız sırt kasına.
@xBUGRAx @ozgur2113
@sokak sanati gelmişken diziye @Billy Kane'yi çekmemiz lazım kaslı bir oyuncu gerekiyor bana.Grupta hayran kalmıştık hatırlarsanız sırt kasına.
@xBUGRAx @ozgur2113
Masacre de epey zengin toprak ağası.Beni aldatan şu kişiyi bırakıp yeni yelkenlere açılmam lazım. Çetin Özder'in kasasına pardon kalbini ulaşma yolu çiz bana.![]()
Hatırlamaz mıyım@sokak sanati gelmişken diziye @Billy Kane'yi çekmemiz lazım kaslı bir oyuncu gerekiyor bana.Grupta hayran kalmıştık hatırlarsanız sırt kasına.
@xBUGRAx @ozgur2113
@sokak sanati planının içine ediyormuşum![]()
![]()
Çiğdem: Ahhh be teyzem, ben biraz gidip güzellik uykusuna yatcam sen de uyu tamam mı? Ay ben senin günlerdir ilaçlarını vermeyi unutuyorum.
Neyse yarından itibaren düzenli içilecek o ilaçlar! Sokak sanati özellikle tembihledi.
@serhatt Saftır @xemrexxx öldü sanıp gitti bence ona bişi olmaz![]()
![]()
@mrt-06
@xBUGRAx Çocuk @MasacRE den mi yoksa @Harunnn60 mı![]()
![]()
![]()
Buğra'nın çocuğu sokaktan geçen herhangi birinden bile olabilir.
Kadıncağızı bırakıp gittin bak başına neler geldi.@serhatt bakalım her şeyi mahvedecek mi
![]()
Kız ben geberirsem dizi çöker : @MasacRE can yaman gibi kalas oynayamıyor : sokak şeysinin bereni ne ki kendi nolsun:, @xBUGRAx e safoz roller yakışmıyor@sokak sanati gelmişken diziye @Billy Kane'yi çekmemiz lazım kaslı bir oyuncu gerekiyor bana.Grupta hayran kalmıştık hatırlarsanız sırt kasına.
@xBUGRAx @ozgur2113
Hayır ben ünlüyüm.Sen kaka yapmıyor musun? 😱
Evet özenip biz de mi dövme yapsak demiştik.Hatırlamaz mıyımDövmesi de konuşulmuştu baya
Beni de kat hikayeye ne bekliyorsun halaEntrika dolu bir işte benim de olmam lazım
![]()
Dur bakalım yeni bir isimle anlaşırsak öldürürüz.Züğürt sevmiyorum.![]()