Temizlik Benim İşim kaçıncı olmuş. Görüp yazarsan çok sevinirim.
21-47-26
AB'de çökmüş.
Temizlik Benim İşim kaçıncı olmuş. Görüp yazarsan çok sevinirim.
Kıskanıyorsun dimi benim ünlülerle takılmamıNe oldu çok mu komik.ss Sen git bir haftada çöken Kadir'e gül. @xBUGRAx
Kadın öylesine kabul etti demiyor muydun onlar da öyle muamele göstermiş demek ki.
Hayır ne alakası var Vadi 1-97 arası bölümlerini izledim biliyorum. Youtube'da güzel sahnelerine bakarım arada. Çakır'ı sevdiğimi hep söylerdim, sen yarışma düzenlemiştin hatta.Deli Yüreği bilmediğin için vadinin ilk sezonudnan mahrum kaldın işte @xemrexxx gibi sıkı fanı olabilirdin
Gerçekten ünlü olan ünlülerle takılsan kıskanırdım.Kıskanıyorsun dimi benim ünlülerle takılmamı
Total oranı belli mi ? Totalde şimdilik artnası yeter bence .21-47-26
AB'de çökmüş.
Deli Yüreğede başla ozaman ben hafızamı silselerde keşke tekrar öyle izlesem diyorum senin çok büyük bir şansın var değerlendirHayır ne alakası var Vadi 1-97 arası bölümlerini izledim biliyorum. Youtube'da güzel sahnelerine bakarım arada. Çakır'ı sevdiğimi hep söylerdim, sen yarışma düzenlemiştin hatta.
Eski Vadi iyidir, Pusu ile işim olmadı.
Keyfim bilir.Deli Yüreğede başla ozaman ben hafızamı silselerde keşke tekrar öyle izlesem diyorum senin çok büyük bir şansın var değerlendir
Aşkı Memnu tekrarıyla vakit kaybı yerine izlemedin dizi izle keyfine söyleKeyfim bilir.
Keyfim yeni şeylere konsantre olamıyor şu an. Belki Ocak'tan sonra.Aşkı Memnu tekrarıyla vakit kaybı yerine izlemedin dizi izle keyfine söyle
Sen sırasını nerden gördün ? Bana da söyle de bu reytinglerin yasaklanmasından sonra ararken kanser oluyorum . ? .21-47-26
AB'de çökmüş.
Sen sırasını nerden gördün ? Bana da söyle de bu reytinglerin yasaklanmasından sonra ararken kanser oluyorum . ? .
Twitter'da amansız yükselişimi de kıskanıyorsun meselaGerçekten ünlü olan ünlülerle takılsan kıskanırdım.
Aa evet gördüm çok teşekkürler. Artık ordan takip edeceğim anlaşılan. ?? yine iyi almış her iki grupta da ya artmış. Ab de düzelse yeni sezonda zaten daha fazla artacaktır.Bi önce sayfa da biri paylaşmış. Bi önce ki sayfaya git görürsün instagram paylaşımını.
Sedan'nın yüzüne nolmuş öyle tövbe estağfurullah 😵 🙄 @Çiğdem @sokak sanati @xemrexxx
Tehdit ediliyor gibi sanki kamera arkasında.Çok sıkıcı sunuyor. Günay 2 puan vermiş.
Ne heyecanlı.s s