İstanbul Bursaya evlerine gidinceNerede izleyecekler
İstanbul Bursaya evlerine gidinceNerede izleyecekler
Aaa köyde oturan amcamın çocuklarıda orda izlerler yer değiştirmelerine gerek yok @Harunnn60İstanbul Bursaya evlerine gidince
İstanbul Bursaya evlerine gidince
Nasıl anlattın pekiAaa köyde oturan amcamın çocuklarıda orda izlerler yer değiştirmelerine gerek yok @Harunnn60
Diziyi izleyenler var içlerinden oyunu var diye şapkalı adamıda gösterdim biraz tanıtım falan biraz baktırdım köyde vaktimiz olursa ilk bölüme birlikte bakacazNasıl anlattın peki
OOO cnm sende gelişme var bak taktir eetttim şuan.Diziyi izleyenler var içlerinden oyunu var diye şapkalı adamıda gösterdim biraz tanıtım falan biraz baktırdım köyde vaktimiz olursa ilk bölüme birlikte bakacaz
Kenıyle piyanocu çocuğu değiştirelim
Aklıma düştü birden Doğru dürüst ilgi çeken birşey önerebiliyorum sonundaOOO cnm sende gelişme var bak taktir eetttim şuan.
Kenıyle piyanocu çocuğu değiştirelim
Sana kalsa oraya mal kadını koyarsın
Mutlaka izlettir canımAklıma düştü birden Doğru dürüst ilgi çeken birşey önerebiliyorum sonunda
Kızlara kesin izlettiricem oğlanlar bazen dik kafalı olabiliyor bliyorsunMutlaka izlettir canım
Şapkalı kız tedirgin şekilde bakıyor yılan gibi sokulmuş diye
Sevmiyor oda senin gibi çünküŞapkalı kız tedirgin şekilde bakıyor yılan gibi sokulmuş diye
Bizim kızlara şu sakin günlerde baktırmaya başladım bu arada 1.sezonda bir iki video izlettim oyunu oynayan adamla birlikte , sana sürprizim olsun ilk sezona başlattımKader yeniden buluşmalarını sağladı ama müttefik olarak değil, düşman olarak..
Ekli dosyayı görüntüle 70608
Her ne yaşanmış olursa olsun böyle bir sahne görmeliydik @Çiğdem
waowwwBizim kızlara şu sakin günlerde baktırmaya başladım bu arada 1.sezonda bir iki video izlettim oyunu oynayan adamla birlikte , sana sürprizim olsun ilk sezona başlattım
2.Bölüme geçtik ilkini bitirdik sevdiler şapkalı kızı özellikle ama mal kadınıda sever gibi oldular Sonrakı yüzünü görseler L ile yakıştırıyorlarwaowww
Yorumları nasıl?