Aaa köyde oturan amcamın çocuklarıda orda izlerler yer değiştirmelerine gerek yokİstanbul Bursaya evlerine gidince![]()
![]()
![]()
İstanbul Bursaya evlerine gidince![]()
![]()
![]()
Nasıl anlattın pekiAaa köyde oturan amcamın çocuklarıda orda izlerler yer değiştirmelerine gerek yok@Harunnn60
Diziyi izleyenler var içlerinden oyunu var diye şapkalı adamıda gösterdim biraz tanıtım falan biraz baktırdım köyde vaktimiz olursa ilk bölüme birlikte bakacazNasıl anlattın peki![]()
OOO cnm sende gelişme var bak taktir eetttim şuan.Diziyi izleyenler var içlerinden oyunu var diye şapkalı adamıda gösterdim biraz tanıtım falan biraz baktırdım köyde vaktimiz olursa ilk bölüme birlikte bakacaz![]()
![]()
![]()
Kenıyle piyanocu çocuğu değiştirelim
Aklıma düştü birdenOOO cnm sende gelişme var bak taktir eetttim şuan.![]()
Kenıyle piyanocu çocuğu değiştirelim![]()
![]()
Sana kalsa oraya mal kadını koyarsın![]()
Mutlaka izlettir canımAklıma düştü birdenDoğru dürüst ilgi çeken birşey önerebiliyorum sonunda
![]()
![]()
![]()
Kızlara kesin izlettiricem oğlanlar bazen dik kafalı olabiliyor bliyorsunMutlaka izlettir canım![]()
Şapkalı kız tedirgin şekilde bakıyor yılan gibi sokulmuş diye
Sevmiyor oda senin gibi çünküŞapkalı kız tedirgin şekilde bakıyor yılan gibi sokulmuş diye![]()
![]()
![]()
Bizim kızlara şu sakin günlerde baktırmaya başladım bu arada 1.sezonda bir iki video izlettim oyunu oynayan adamla birlikte , sana sürprizim olsun ilk sezona başlattımKader yeniden buluşmalarını sağladı ama müttefik olarak değil, düşman olarak..
Ekli dosyayı görüntüle 70608
Her ne yaşanmış olursa olsun böyle bir sahne görmeliydik@Çiğdem
waowwwBizim kızlara şu sakin günlerde baktırmaya başladım bu arada 1.sezonda bir iki video izlettim oyunu oynayan adamla birlikte , sana sürprizim olsun ilk sezona başlattım![]()
![]()
![]()
2.Bölüme geçtik ilkini bitirdik sevdiler şapkalı kızı özellikle ama mal kadınıda sever gibi oldularwaowww
Yorumları nasıl?