Fav10 Üyeleriyle Özel Sohbetler 2019 | 7. Bölüm | Konuk: offensive |

cokiyitvci

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
14,603
Puanı
1,060
1- Fav10 neden aktif değil artık sence?
Reyting sonuçlarının yayınlanmasına artık müsaade edilmemesi, eski dizilerdeki tadın şimdi olmaması ve hikayelerin, karakterlerin aynılaşması forumu da etkiledi diye düşünüyorum. Nerde 2003-2010 arası diziler... :bhr:
2- Hayatta neye en çok üzüldün?
Vefat etmiş aile büyüklerimi kaybetmiş olmak, çok değer verdiğim dostlarımın hiç kabahatim yokken benden kopması aklıma gelen ilk 2 şey oldu.
3- Asla yapmam dediğin şeyler var mı hayatta?
İftiradan ve biri zordayken ona kasten zarar vermekten çok korkarım, asla yapmam diyorum bunlar için.
4- En sevdiğin 5 üye buradan?
@Aserat @xBUGRAx sen @Çiğdem @xemrexxx @serhatt @ozmoturk
5-Bugüne kadar hiç bankadan kredi çektin mi?
kendi adıma çekmedim ama ailem çekti ben kullandım birkaç kez.
6-Ütü yapmayı biliyor musun? Çok mu iyisin?
ev işlerinde çok iyiyimdir çamaşır, bulaşık, mutfakta süperim ama içlerinde en kötü olduğum ütü, hiç sevmem. :A
7- En sevdiğin renk?
açık mavi, orta tonda gri ve ağaç gövdesi tonunda kahverengi
8- Alkol kullanır mısın?
her gün değil ama genelde kullanırım, severim de.
9- Böğürtlen mi Ahududu mu?
böğürtlen
10- Parmak arası terlik giyer misin?
Hiç giymedim.
11- Çok ağlar mısın?
çok ağlamam ama hayatta ağladığım şeyler maalesef oldu ve oluyor, zaten hayat da böyle bir şey. biraz öyle biraz böyle...
12- İnsanları çok tersler misin?
hayır, çok damarıma basılırsa anca.
13- Dişinde çürük var mı?
maalesef var. yıllardır var ve yıllardır uğraşıyorum.
14-Lisede matematiğin iyi miydi?
matematikte hep çok zorlandım ama son sene başardım nihayet, en sevdiğim ve yapabildiğim konular limit-türev-integral üçlüsüydü. biraz ek bilgi vereyim; en sevdiğim ders edebiyattı, hangi eser kime ait çok iyi bilirim. edebiyat sevgim, özel hayatımda müzik, tiyatro, sinemayı sevmemde çok katkı sağladı.
15-Yazın çok terler misin?
hayır pek terlemem, zaten bu konuda karbonat formülü de baya katkı sağlıyor, forumumuzun okuyucularına ve üyelerine öneririm; duştan sonra koltuk altına karbonat ter kokusunu önlüyor. 😉
16-Saç kremi kullanır mısın?
bazen kullanıyorum. bu aralar saçımı uzattığım için baya ihtiyaç duyuyorum.

Öncelikle farklı daha önce konuk olmayanlardan seçimler güzel @offensive daha yakından tanımış olduk düşünceleri için sağolsun daha aktif görürüz umarım kendisini ki forumunda ihtiyacı var ve emeğinize sağlık @haluk792 :bhr:

Bu arada hayatım boyunca hiç dişim çürümedi çocukluk hariç yanı dolgu hiç yok ağız sağlığıma inanılmaz dikkat ederim dişimi her bişi yedikten sonra fırçalarım okula bile yanımda götürürdüm macunu fırçamı :A @offensive Dişlerini fırçalamayı ihmal etme daha sıkıntın olmaz inş diyelim :Z

Öncelikle farklı daha önce konuk olmayanlardan seçimler güzel @offensive daha yakından tanımış olduk düşünceleri için sağolsun daha aktif görürüz umarım kendisini ki forumunda ihtiyacı var ve emeğinize sağlık @haluk792 :bhr:

Bu arada hayatım boyunca hiç dişim çürümedi çocukluk hariç yanı dolgu hiç yok ağız sağlığıma inanılmaz dikkat ederim dişimi her bişi yedikten sonra fırçalarım okula bile yanımda götürürdüm macunu fırçamı :A @offensive Dişlerini fırçalamayı ihmal etme daha sıkıntın olmaz inş diyelim :Z
aynen farklı kişiler daha iyii :D

• Harika
Reactions: Çiğdem

teşekkür ederim güzel sözlerin için, ben de hep fırçalarım ama dişçim dişlerimin çürümeye çok müsait olduğunu söyledi genetikmiş, cevaplarken bi yazayım bi yazmayayım dedim arada kalmıştım, açıklamak bu yoruma kısmetmiş :bhr:

• Harika
Reactions: Çiğdem

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan