Hhaha ne bileyim gece gece @Harunnn60 ı işgilenndirme ayoll @MasacREDoğum gününde mi gelicekti o @Harunnn60
Hhaha ne bileyim gece gece @Harunnn60 ı işgilenndirme ayoll @MasacREDoğum gününde mi gelicekti o @Harunnn60
sana söz vermişti hani doğum günlerinde ugruyordu foruma kutluyordu filan @MasacRE @Harunnn60Hhaha ne bileyim gece gece @Harunnn60 ı işgilenndirme ayoll @MasacRE
gece gece fantezilerine sayma şunların. 😳 🙄sana söz vermişti hani doğum günlerinde ugruyordu foruma kutluyordu filan @MasacRE @Harunnn60
Hhaha yaşlandı iyice cnm durup duurp uydurmaya basladı abicimiz sen ona bakma @Forumdash @MasacREgece gece fantezilerine sayma şunların. 😳 🙄
gece gece fantezilerine sayma şunların. 😳 🙄
Hhaha yaşlandı iyice cnm durup duurp uydurmaya basladı abicimiz sen ona bakma @Forumdash @MasacRE
Ekim ayında gelecek cnm daha 3 ay var
ama doğum günümü kutlamaya unutmazsa gelecekti bakalım
Oha nereden buldun bunuuyduruyormuymuşum bak @MasacRE
Ben de bulabileceğimi sanmıyordum ama cıktı çok şükürOha nereden buldun bunu
@MasacRE başımızı yakacaktı bu diziyle ama sayemde @Forumdash abicim ve @Harunnn60 kurtulmuş hatta @MasacRE kendiside kurtulmuştu izlemedimiz için oda bakmayarak Ama seni durduramıyoruz @Yiğitt sana oh olsun @xemrexxxNetflix diziyi iptal etmiş, bayağı sorularla kalmış dizi yani. Çok da kaliteli, iyi bir işti... Nasıl tutmadı hayret edici. @xemrexxx @Harunnn60 @MasacRE @Çiğdem
Evet izlemememiz isabetli olmuş @Yiğitt@MasacRE başımızı yakacaktı bu diziyle ama sayemde @Forumdash abicim ve @Harunnn60 kurtulmuş hatta @MasacRE kendiside kurtulmuştu izlemedimiz için oda bakmayarak Ama seni durduramıyoruz @Yiğitt sana oh olsun @xemrexxx
@MasacRE başımızı yakacaktı bu diziyle ama sayemde @Forumdash abicim ve @Harunnn60 kurtulmuş hatta @MasacRE kendiside kurtulmuştu izlemedimiz için oda bakmayarak Ama seni durduramıyoruz @Yiğitt sana oh olsun @xemrexxx
Kaliteli bir işti, çok emek verilmişti. Tutmamasına çok şaşırdım ve üzüldüm... Netflix'in de zırt pırt dizi iptal etmesi de sinir bozucu...Evet izlemememiz isabetli olmuş @Yiğitt
Kaliteli bir işti, çok emek verilmişti. Tutmamasına çok şaşırdım ve üzüldüm... Netflix'in de zırt pırt dizi iptal etmesi de sinir bozucu...
Yeni kadroyla yeni senaryoyla devam etmelerinden iyidir bence sadece adı aynı kalıyordu okadarEvet izlemememiz isabetli olmuş @Yiğitt
Kaliteli bir işti, çok emek verilmişti. Tutmamasına çok şaşırdım ve üzüldüm... Netflix'in de zırt pırt dizi iptal etmesi de sinir bozucu...
Netflix en çok Çağatay'a güveniyor, direk 4 sezon birden onayladılarYeni kadroyla yeni senaryoyla devam etmelerinden iyidir bence sadece adı aynı kalıyordu okadar
The OA yüz basar o diziye, ne dört sezonu beNetflix en çok Çağatay'a güveniyor, direk 4 sezon birden onayladılar
Avatarından utan 😱The OA yüz basar o diziye, ne dört sezonu be
The OA yüz basar o diziye, ne dört sezonu be
@Yiğitt şimdi sıra avatarı çöpe atmaktaAvatarından utan 😱
@Yiğitt şimdi sıra avatarı çöpe atmakta
Avatar sahibini bulmuştur.Avatarından utan 😱
Oooooooooo süpersin sana en yakışan parlak fotosu bu zaten çatlasın kütük @MasacREAvatar sahibini bulmuştur.
Sana şu an avatarımdaki gibi bakıyorum...Avatar sahibini bulmuştur.