Hayırdır rahmetli sevgin tuttu. 🙄Aaa olabilir bu sefer @destere bu dizi final yapacakya başka diziyle tekrar gönlüme düşmesin diye adamı halletmeye gitmiş @serhatt @MasacRE @Harunnn60 😱😱😱
Nasıl ablasın sen hiç sahip çıkmıyorsun bak yokluğunda @xemrexxx yeni oyuncaklarını kendine bağlamış..
@Forumdash Abicimle diğer tarafa gitmişken gördükya ondan olabilir cnmHayırdır rahmetli sevgin tuttu. 🙄
hoşttt be sizin gibi kudurmaktan iyidir
@dreamy a az bile @MasacRE @xemrexxx @Billy Kane hep şey yolunu seçerse öyle olurNasıl ablasın sen hiç sahip çıkmıyorsun bak yokluğunda @xemrexxx yeni oyuncaklarını kendine bağlamış..
Mezarınıza gidin.@Forumdash Abicimle diğer tarafa gitmişken gördükya ondan olabilir cnmYarın yine gidiyorum sende gel istersen
![]()
![]()
@xemrexxx
kuklalarımla napacağımı sana mı sorucamNasıl ablasın sen hiç sahip çıkmıyorsun bak yokluğunda @xemrexxx yeni oyuncaklarını kendine bağlamış..
Yerli mallara öncelik veriyorum ayolJensenimi hardal tozuna tercih ettin hala utanmadan konusuyor![]()
![]()
![]()
kuklalarımla napacağımı sana mı sorucam![]()
@Harunnn60 la oynamıyormusun bak canı sıkılmısMezarınıza gidin.![]()
Aslında beni istiyor biliyorsun
senin mal belli her yanın defolu seni kim napsınYerli mallara öncelik veriyorum ayol![]()
senin mal belli her yanın defolu seni kim napsın![]()
sen zaten uyuzsun artık hangi oğlandan atladıysa sana pireler
Benimkilerin hepsi paksen zaten uyuzsun artık hangi oğlandan atladıysa sana pireler![]()
senden zaten hepatit b - c, aids, sıtma,sarılık, ebola, kırım konga kanamalı bilmem ne hastalığı, deli dana ,kuş giribi vb. her türlü mikrobu kaptılar benceBenimkilerin hepsi pak![]()
O saydıkların ancak sende olursenden zaten hepatit b - c, aids, sıtma,sarılık, ebola, kırım konga kanamalı bilmem ne hastalığı, deli dana ,kuş giribi vb. her türlü mikrobu kaptılar bence![]()