batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 17,508
- Puanı
- 1,060
Yeni karakterlerle dönecek demiş yapımcı zaten. Oyuncunun veda etmesi normal değil mi
O yabancı dizilerdeki durumla buradaki durum aynı değil yalnız. O diziler baştan sezonluk farklı hikayeler işlenecek şekilde tasarlanıyor. Burada ise mecburen dizi biteceğinden böyle bir yola başvurulmuş belli ki. Yani Halka için kötü olmuş bu durum ama o yabancı dizilerin diğer sezonlarının izlenmeyeceği anlamına gelmiyor buAaa ben dedim ayoll onaDizinin senaryosuda değişecek farklı dizi gibi olacak diye bunun örnekleriyle malesef yerli ve yabancılarda çok görüyorum ve anında bırakıyorum
Kütük @MasacRE bayılıyor böyle yapılan dizileri izlemeye artık tek başına izler meydan kütüklere kaldı yine
![]()
![]()
![]()
Zaten öyle yapıyorum o hikaye benim için orada bitti. Yeni sezonu izleyip izlememe konusunda kararımı zamanı gelince göreceğiz...Aaa sen haberleri boş ver ben seni hep bu duruma alıştırmaya çalıstım bunun olacağını sana çok dedim![]()
![]()
1.Sezonu final gibi düşün daha geleni Halkadan sayma ben öyle yapıyorum o durumlarda![]()
Bence yayınlanan 19 bölümüyle bir başyapıt bu dizi. O yüzden kesinlikle izlemeye değer... Ha bitince böyle bir hikayenin yarım kalması çok ama çok sinir bozucu olacak ama yine de buna değer...Bir ara sezon finaline kadar izleyecektim, şimdi izlememe değmez mi açık kapı kaldığı için? @MEnes
Filinta ve Adı Efsanede de öyle olmuştu ben tecrübeli oldumdan gidişaın oraya gidiceğini anladımO yabancı dizilerdeki durumla buradaki durum aynı değil yalnız. O diziler baştan sezonluk farklı hikayeler işlenecek şekilde tasarlanıyor. Burada ise mecburen dizi biteceğinden böyle bir yola başvurulmuş belli ki. Yani Halka için kötü olmuş bu durum ama o yabancı dizilerin diğer sezonlarının izlenmeyeceği anlamına gelmiyor bu![]()
@Forumdash gittiği yerden Kenanla dönecek dertlerimiz bitecek az kaldı bekleyinZaten öyle yapıyorum o hikaye benim için orada bitti. Yeni sezonu izleyip izlememe konusunda kararımı zamanı gelince göreceğiz...![]()
Dertlerimiz zaten bitmişti. Gelmiş geçmiş en iyi yerli dizilerden birini izliyorduk... Ama sonucunu gördük işte. Bu yüzden benim bu ekranlara olan güvenim bitti artık.
Keşke en başta sezon sezonu final yapıp bitseydi böyle ölüp dirilmezdinizDertlerimiz zaten bitmişti. Gelmiş geçmiş en iyi yerli dizilerden birini izliyorduk... Ama sonucunu gördük işte. Bu yüzden benim bu ekranlara olan güvenim bitti artık.![]()
İyi de dizinin bitirilecek bir ortamı yoktu ki. En az 20 30 bölümlük daha senaryosu var, 2. sezon olması şarttı.Keşke en başta sezon sezonu final yapıp bitseydi böyle ölüp dirilmezdiniz![]()
![]()
![]()
Aaa evet ama farkındaysan önce kadrosu dağıldı şimdide senaryosu değişti bir ismi kaldıİyi de dizinin bitirilecek bir ortamı yoktu ki. En az 20 30 bölümlük daha senaryosu var, 2. sezon olması şarttı.![]()
Benim zaten farkında olduğum şeyleri sürekli tekrar etmene gerek yok bence.Aaa evet ama farkındaysan önce kadrosu dağıldı şimdide senaryosu değişti bir ismi kaldıOnada kod ad eklermezseler Halka bilmem birşey diye
![]()
![]()
![]()
Seni göndeririz gerekirse hepsinden iyi oynarsınBenim zaten farkında olduğum şeyleri sürekli tekrar etmene gerek yok bence.Tamam anladık beni sinir etmek hoşuna gidiyor.
![]()
Net daha iyi oynarım...Seni göndeririz gerekirse hepsinden iyi oynarsın![]()
![]()
![]()
Bende gidiyorum gıcık mesajlarıma biraz mola verirsin yeni şeyler düşünürüm bende Halka konusu eskidiNet daha iyi oynarım...![]()
Mantıklı, bence de eskidi artık bu konu.Bende gidiyorum gıcık mesajlarıma biraz mola verirsin yeni şeyler düşünürüm bende Halka konusu eskidi![]()
![]()
![]()