'Halka' Dizisinin Akıbeti Belli Oldu!

Aaa ben dedim ayoll ona :F Dizinin senaryosuda değişecek farklı dizi gibi olacak diye bunun örnekleriyle malesef yerli ve yabancılarda çok görüyorum ve anında bırakıyorum :A Kütük @MasacRE bayılıyor böyle yapılan dizileri izlemeye artık tek başına izler meydan kütüklere kaldı yine :A :A :A
O yabancı dizilerdeki durumla buradaki durum aynı değil yalnız. O diziler baştan sezonluk farklı hikayeler işlenecek şekilde tasarlanıyor. Burada ise mecburen dizi biteceğinden böyle bir yola başvurulmuş belli ki. Yani Halka için kötü olmuş bu durum ama o yabancı dizilerin diğer sezonlarının izlenmeyeceği anlamına gelmiyor bu :A

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: Çiğdem and MEnes
Aaa sen haberleri boş ver ben seni hep bu duruma alıştırmaya çalıstım bunun olacağını sana çok dedim :A :A :A

1.Sezonu final gibi düşün daha geleni Halkadan sayma ben öyle yapıyorum o durumlarda :F
Zaten öyle yapıyorum o hikaye benim için orada bitti. Yeni sezonu izleyip izlememe konusunda kararımı zamanı gelince göreceğiz... :A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Bir ara sezon finaline kadar izleyecektim, şimdi izlememe değmez mi açık kapı kaldığı için? @MEnes
Bence yayınlanan 19 bölümüyle bir başyapıt bu dizi. O yüzden kesinlikle izlemeye değer... Ha bitince böyle bir hikayenin yarım kalması çok ama çok sinir bozucu olacak ama yine de buna değer...

• Beğendim
Reactions: Tolstoyevski
O yabancı dizilerdeki durumla buradaki durum aynı değil yalnız. O diziler baştan sezonluk farklı hikayeler işlenecek şekilde tasarlanıyor. Burada ise mecburen dizi biteceğinden böyle bir yola başvurulmuş belli ki. Yani Halka için kötü olmuş bu durum ama o yabancı dizilerin diğer sezonlarının izlenmeyeceği anlamına gelmiyor bu :A
Filinta ve Adı Efsanede de öyle olmuştu ben tecrübeli oldumdan gidişaın oraya gidiceğini anladım :A :A :A @MEnes

Halada yabancı dizilerin o durumunu savunuyorsun tövbe tövbe tek başına otur izle kütük kafa :F :F :F

• Güldürdün
Reactions: MEnes
İyi de dizinin bitirilecek bir ortamı yoktu ki. En az 20 30 bölümlük daha senaryosu var, 2. sezon olması şarttı. :A
Aaa evet ama farkındaysan önce kadrosu dağıldı şimdide senaryosu değişti bir ismi kaldı :F Onada kod ad eklermezseler Halka bilmem birşey diye :F :F :F

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Çok yazık oldu böylesine merak ettiğimiz bir senaryonun böyle bitmesi rezalettir üzüldüm