The Walking Dead The Game - Season 1&4 - Genel Sohbet ve Yorum Konusu

Aaa evet bunu unutmuşum :F Benim aklımda kumar oynarkan oyunun adamın zombi çocuk hayali kalmış :F :F :F
Zombi çocuk kendini bozmasa bende yakıştırıyordum itiraf edeyim. :A Ama düşünceleri çok saçma. :A
Clem birde sizin senaryonuzda tam türk gibi konuştun, düşüncelerin çok saçma abi dedi :F Abi deyince gülme geldi :A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Zombi çocuk kendini bozmasa bende yakıştırıyordum itiraf edeyim. :A Ama düşünceleri çok saçma. :A
Clem birde sizin senaryonuzda tam türk gibi konuştun, düşüncelerin çok saçma abi dedi :F Abi deyince gülme geldi :A
Hiç beklemiyordum öyle bişiyi birde kendini öldüren kadını savunuyor niye öldürdünüz diye keşke orda olsaydıkta o seni öldürücekti mal deseydik :A :A :A

• Güldürdün
Reactions: Harunnn60
Sonlar da iyi sevdin şaşırttın beni :A İlk başta inanılmaz gıcıktın. :A
Finali son partlarında sanırım evet ısınmaya basladım sonra şapkalı kızı kurtarıncada iyi şekilde tamamladık oyunu onla :A :A :A

Oyunu oynayan adam heryerden çıkıyorsun diye gülüyor ona :F :F :F

• Güldürdün
34:55

37:54

Lütfen şu gösterdiğim aralıklara bak :F güleceksin :F hele aj'nin takiliti yaptığı her çok komik :F
Hahha ölümü seviyordum dedi kısmı çok komik :F Onu derken yamyam çocuk korkmuştuk vlla bizi yicek diye :F

Ama şapkalı kız aslında ikna ediyor zombi oğanı çokta kötü ayrılmıyoruz :A

• Güldürdün
Hahha ölümü seviyordum dedi kısmı çok komik :F Onu derken yamyam çocuk korkmuştuk vlla bizi yicek diye :F

Ama şapkalı kız aslında ikna ediyor zombi oğanı çokta kötü ayrılmıyoruz :A
hahha ben kahkaha attım ilk izlediğimde :F Annem odaya girdi düşün :F Çok komik taklit etmiş , kafasını yana sallıyor birde. :F