Aaa evet bunu unutmuşumevet var öyle bir sahneUnutmuşsun
Sizde evlilik düşünmüşsünüz
1:13'DEN itibaren izle.
Aaa evet bunu unutmuşumevet var öyle bir sahneUnutmuşsun
Sizde evlilik düşünmüşsünüz
1:13'DEN itibaren izle.
Sona doğru anlasır gibi olmuştuk onla ama yaşlı adam kadar gıcıktı odaBi sus beee kadın.![]()
Zombi çocuk kendini bozmasa bende yakıştırıyordum itiraf edeyim.Aaa evet bunu unutmuşumBenim aklımda kumar oynarkan oyunun adamın zombi çocuk hayali kalmış
![]()
![]()
![]()
Sona doğru anlaşmamız da biraz da hamile ya işi bize düştü yoksa tavrı değişmezdi pek.Sona doğru anlasır gibi olmuştuk onla ama yaşlı adam kadar gıcıktı oda![]()
O çocuğuda annesinden dolayı başlarda biraz itip kalktık amaSona doğru anlaşmamız da biraz da hamile ya işi bize düştü yoksa tavrı değişmezdi pek.İşi düşünce doğru yola geldi.
çocuğu mal değil allahtan![]()
Hiç beklemiyordum öyle bişiyi birde kendini öldüren kadını savunuyor niye öldürdünüz diye keşke orda olsaydıkta o seni öldürücekti mal deseydikZombi çocuk kendini bozmasa bende yakıştırıyordum itiraf edeyim.Ama düşünceleri çok saçma.
Clem birde sizin senaryonuzda tam türk gibi konuştun, düşüncelerin çok saçma abi dediAbi deyince gülme geldi
![]()
Sonlar da iyi sevdin şaşırttın beniO çocuğuda annesinden dolayı başlarda biraz itip kalktık ama![]()
![]()
![]()
Şiddeti sevmediğini söyleyip clem'e ve AJ'ye şiddet uygulaması... 🙄 🙄Hiç beklemiyordum öyle bişiyi birde kendini öldüren kadını savunuyor niye öldürdünüz diye keşke orda olsaydıkta o seni öldürücekti mal deseydik![]()
![]()
![]()
Finali son partlarında sanırım evet ısınmaya basladım sonra şapkalı kızı kurtarıncada iyi şekilde tamamladık oyunu onlaSonlar da iyi sevdin şaşırttın beniİlk başta inanılmaz gıcıktın.
![]()
Oyunu oynayan adamın tepkileri çok komiktiŞiddeti sevmediğini söyleyip clem'e ve AJ'ye şiddet uygulaması... 🙄 🙄![]()
Çok olduda şuan akla gelmiyor işteunutamadığın bir olay var mı? bu kadarı da pes dediğin? @Çiğdem
seçtiğimiz senaryo daha iyiydi buna katılıyorum, dizi olsa senarist bizim yolumuzdan giderdi.Oyunu oynayan adamın tepkileri çok komikti![]()
![]()
Yinede ölmeyip gitmesi daha iyi oldu eğer mal kadın ölmeseydi hala ona üzülürdüm şuan
![]()
Finalse daha sezonu olmucaksa ölmesi lazım nereye kaçıyor ayoll seyirci sosyal medyadan ateşe tutardı veletler senaristiseçtiğimiz senaryo daha iyiydi buna katılıyorum, dizi olsa senarist bizim yolumuzdan giderdi.![]()
Alternatif sonlu bu oyun her zaman ama.Finalse daha sezonu olmucaksa ölmesi lazım nereye kaçıyor ayoll seyirci sosyal medyadan ateşe tutardı veletler senaristi![]()
![]()
![]()
Hahha ölümü seviyordum dedi kısmı çok komik34:55
37:54
Lütfen şu gösterdiğim aralıklara bakgüleceksin
hele aj'nin takiliti yaptığı her çok komik
Zombi çocuğu görünce keşke öldürmeseydikte görseydi savunduğu kadını diyoruzAlternatif sonlu bu oyun her zaman ama.belki adam öldürmek istemiyor.
![]()
hahha ben kahkaha attım ilk izlediğimdeHahha ölümü seviyordum dedi kısmı çok komikOnu derken yamyam çocuk korkmuştuk vlla bizi yicek diye
Ama şapkalı kız aslında ikna ediyor zombi oğanı çokta kötü ayrılmıyoruz![]()