2013 te başladı bu diziYazık size demek hepinizin psikolojisi bu yüzden bozuk![]()
2013 te başladı bu diziYazık size demek hepinizin psikolojisi bu yüzden bozuk![]()
Çığlık atmıştın spoileri görünceBişiler hatırlıyorum destereyle her bölüm sonu evlenmeye çalısıyor bombayla patlıyorduk cennet mahallesi gibi![]()
![]()
@serhatt
Gebertene kadar canımız çıktı şimdide hortlağıyla mı uğraşacaz 😱 😱 😱 @Forumdash @serhatt @xemrexxx @Harunnn60Sihirli Hayatlar Çocuk Dizisinde
Tutku canlanıyormu tekrardan
Çiğdeme gelen bir mesaj
Bu iş burda bitmedi Daha yeni başlıyoruz @Çiğdem @Harunnn60 @vadikızı @serhatt @kerem
Şaşırdın mı @ÇiğdemGebertene kadar canımız çıktı şimdide hortlağıyla mı uğraşacaz 😱 😱 😱 @Forumdash @serhatt @xemrexxx @Harunnn60
Benim için entrika yapıyor çocuk gör görGebertene kadar canımız çıktı şimdide hortlağıyla mı uğraşacaz 😱 😱 😱 @Forumdash @serhatt @xemrexxx @Harunnn60
Benim için entrika yapıyor çocuk gör gör@Forumdash
Bu tutku Birolun basını yedi pomoyında basını yicek sonundaŞaşırdın mı @Çiğdem
Sihirli annem de olabilir böyle olaylar Çocuklar duymasinda olmaz @Harunnn60 @ÇiğdemBu tutku Birolun basını yedi pomoyında basını yicek sonunda![]()
![]()
![]()
Başka düşmanlar bul cnmSihirli annem de olabilir böyle olaylar Çocuklar duymasinda olmaz
Var başka düşmanlar belki oyundur @ÇiğdemBaşka düşmanlar bul cnm![]()
ay yeterGebertene kadar canımız çıktı şimdide hortlağıyla mı uğraşacaz 😱 😱 😱 @Forumdash @serhatt @xemrexxx @Harunnn60
Sihirli Hayatlar Çocuk Dizisinde
Tutku canlanıyormu tekrardan
Çiğdeme gelen bir mesaj
Bu iş burda bitmedi Daha yeni başlıyoruz @Çiğdem @Harunnn60 @vadikızı @serhatt @kerem
Ligden önce onlemimi alıyım dedimTutku canlanıyormu hadi yaa
Hiç komik değil
Ligden önce Bir gözdağı niyetineHiç komik değil![]()