Bundan çıkarımız ne? @ÇiğdemSen kerem yiğitere yardım ediyorsun
Ayşe yede
Çiğdemle beraber ortak çalışıyorsun
Bundan çıkarımız ne? @ÇiğdemSen kerem yiğitere yardım ediyorsun
Ayşe yede
Çiğdemle beraber ortak çalışıyorsun
Iyilik te çıkar olmazBundan çıkarımız ne? @Çiğdem
İnsanlık ölmüş be pompy. İyilik mi kaldı artık.Iyilik te çıkar olmaz
Burda iyilik savaşıyorsunİnsanlık ölmüş be pompy. İyilik mi kaldı artık.
Küçük agada mehmetcan yunanistana geçmiştiİşte buna sevindim.
Onu bilmeyen mi var 6 yıldır neler yaşadık neler hele rtüğün olmadığı yasakların olmadığı dönemler ne senaryolarda oynadık ooo şuan sana şikayet edenler çok hafif kalır şuankı cezaları @Forumdash @dreamy @kerem @serhatt @Harunnn60 @xemrexxxSeni kullandığım bolumler var reyting için @Çiğdem
Aşkın Tuzağına yorum atmadın diye
@kerem
pompyden kaçamazsın 10 yıldır buyüzden ayaktaBen niye cezalıyım.
Küçük ağa yunanistan bölümü çok komiktipompyden kaçamazsın 10 yıldır buyüzden ayakta
o zamanlar iyi ki yokmuşumOnu bilmeyen mi var 6 yıldır neler yaşadık neler hele rtüğün olmadığı yasakların olmadığı dönemler ne senaryolarda oynadık ooo şuan sana şikayet edenler çok hafif kalır şuankı cezaları @Forumdash @dreamy @kerem @serhatt @Harunnn60 @xemrexxx
Bizden lahmacun yapıyordu pide pizza ne aklına gelirse mahalleye dağıtıyordu @gözlemci vardı bir yerlerini kesip çorbaya katıyordu @Forumdash @dreamy @Harunnn60 @kerem @pompyo zamanlar iyi ki yokmuşum
Yok artık nasıl bir kafaBizden lahmacun yapıyordu pide pizza ne aklına gelirse mahalleye dağıtıyordu @gözlemci vardı bir yerlerini kesip çorbaya katıyordu @Forumdash @dreamy @Harunnn60 @kerem @pompy
Diğer bölüm birşey olmamış gibi rol almaya devam ediyordukYok artık nasıl bir kafa
Maskeli şövalye vardıDiğer bölüm birşey olmamış gibi rol almaya devam ediyorduk
Aaa evet senin düşmanların meşhurdu hayalet düşmanlarMaskeli şövalye vardı
Halkın Polisi 48 49 u hatırlıyorsunAaa evet senin düşmanların meşhurdu hayalet düşmanlar
Evet 2014 de okumaya baslamıstımHalkın Polisi 48 49 u hatırlıyorsun
@serhatt onlara bak korkar @srrhatt
O bölümdeki düşmanları hatırlıyormusunEvet 2014 de okumaya baslamıstım
Yazık size demek hepinizin psikolojisi bu yüzden bozukDiğer bölüm birşey olmamış gibi rol almaya devam ediyorduk
Bişiler hatırlıyorum destereyle her bölüm sonu evlenmeye çalısıyor bombayla patlıyorduk cennet mahallesi gibi @serhattO bölümdeki düşmanları hatırlıyormusun