Senin aksiyon anlayışına oklava vurayım @xemrexxxBizim Hikaye'de aksiyonluydu ki çocuğun başına gelmeyen kalmamıştı.
Senin aksiyon anlayışına oklava vurayım @xemrexxxBizim Hikaye'de aksiyonluydu ki çocuğun başına gelmeyen kalmamıştı.
Son kelimeyi yanlişokudum bir an ??Senin aksiyon anlayışına oklava vurayım @xemrexxx
Çiğdem in taşıtı ayolburak varken kim bakar ona @xemrexxx
Senin eryerin yanlısSon kelimeyi yanlişokudum bir an ??
Alsın başına çalsın o zamanÇiğdem in taşıtı ayol
@Harunnn60 Tekmeler gidip @ForumdashDesterenin heykeli yapılmış @Harunnn60 görmesin ??Ekli dosyayı görüntüle 70110
Geber artıkO diziler ecünnü dizisi Zaten o dizi yüzünden Buraka gıcık olmuştum şimdi karizmasını Aras gibi düzeltecek @xemrexxx
bunları sen şımartıyorsun bak vallaha mahsene kapatacam en sonunda seniDesterenin heykeli yapılmış @Harunnn60 görmesin ??Ekli dosyayı görüntüle 70110
Zaten haftaya @xemrexxx ile kalacaksınız başbaşa @Forumdashbunları sen şımartıyorsun bak vallaha mahsene kapatacam en sonunda seni
Bekle kapatırsın ayol pompy ağzına dinamit atar bana yaklaşırsan artık onun kanalındayım @Çiğdembunları sen şımartıyorsun bak vallaha mahsene kapatacam en sonunda seni
Bol bol destere derim kafayı yerZaten haftaya @xemrexxx ile kalacaksınız başbaşa @Forumdash
Bekle kapatırsın ayol pompy ağzına dinamit atar bana yaklaşırsan artık onun kanalındayım @Çiğdem
Bol bol destere derim kafayı yer