İşte ilk tvde gördüğümde çok saçma gelmişti bana Raven:F O yuzden soğuktum.
Ayy allah aşkına son filmde ravenin makyajı nasıl bir şey ya. :F oynayan oyuncu da oscarlı olacak bide :F Reziilik :A @Çiğdem Gömer bu kadını :A Annem bile mal dedi kadına :A

Evet o yuzden güzel olmuş. Şimdi senin Tobey 40 yaşında herif. Onun oynaması abes olurdu. Bu seride geçmişi de izledikleri için güzel yani.

Yoksa @Harunnn60 nun Jean'i şuan ne haldedir:A Buruş buruş:F
Aaa tabi cnm. :D Ben 2008 de filan başladım düşün ne kadar başarı. :D 20 yıl kolay mı.

Siz 2000'leri daha iyi bilirsiniz cidden düşünsene taaa o zamandan buraya gelmiş.
Çok sık görüyordumda niye bilmiyorum ben çocukluğumdan beridir bu filme soğuk bakıyordum :F Örümcek Adam Herry Potter ve Yüzüklerin Efendisi bunlar çocukluğumuzun fantastik anlamda en büyük değerleriydi ölüyorduk bunlara belkide bunların yanında biraz ilgimizi çekmekte zorlanmıştır 2000 lerin basında inanılmaz bir rekabet vardı :A :A :A

Razerli 57 , jean 57 , storm 58 olması lazım filme göre gidersek. :A Oha. :A

Ayrıca jean niye buruş buruş oluyormuş. 🙄 illa sinilendirecen beni..
Benim adam hala genc görünüyor vlla şu adama yapsınlar mesala yeni x men filmini bakın gişeyi görün ayoll :A :A :A @Forumdash

Çok sık görüyordumda niye bilmiyorum ben çocukluğumdan beridir bu filme soğuk bakıyordum :F Örümcek Adam Herry Potter ve Yüzüklerin Efendisi bunlar çocukluğumuzun fantastik anlamda en büyük değerleriydi ölüyorduk bunlara belkide bunların yanında biraz ilgimizi çekmekte zorlanmıştır 2000 lerin basında inanılmaz bir rekabet vardı :A :A :A
Senin yorumlarını hatırlıyorum feci soğuk buluyordun x-meni. :D

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Benim adam hala genc görünüyor vlla şu adama yapsınlar mesala yeni x men filmini bakın gişeyi görün ayoll :A :A :A @Forumdash
:A @Forumdash
Dd4fSFVVAAEXlCB.jpg

• Güldürdün
Senin yorumlarını hatırlıyorum feci soğuk buluyordun x-meni. :D
Çocukluğumdan beridir öyleydi tv de bir onlara bakmıyordum 100 kere karşıma çıkıyordu izlemiyordum o saydığım filmlerden dolayı büyük ihtimalle çünkü onlarla ölüp bitiyorduk :A :A :A

Ama ben sana tşşk ettim yani sayende bu güzel seriyi geçte olsa izledim @Forumdash aibicimde böyle düşünüyordur eminim şuan :bhr: :bhr: :bhr:

Çocukluğumdan beridir öyleydi tv de bir onlara bakmıyordum 100 kere karşıma çıkıyordu izlemiyordum o saydığım filmlerden dolayı büyük ihtimalle çünkü onlarla ölüp bitiyorduk :A :A :A

Ama ben sana tşşk ettim yani sayende bu güzel seriyi geçte olsa izledim @Forumdash aibicimde böyle düşünüyordur eminim şuan :bhr: :bhr: :bhr:
TWD Game de izledin vayy be çiğdem

• Harika
Razerli 57 , jean 57 , storm 58 olması lazım filme göre gidersek. :A Oha. :A

Ayrıca jean niye buruş buruş oluyormuş. 🙄 illa sinilendirecen beni..
Ahahah evet baya yaşlanmiş instasına baktim şimdi :A Estetik faciası olmuş:F Son işi Netflix dizisiymiş. Bacım @Çiğdem ve @MasacRE ye önerdiğim dizide oynamiş hemde 😱 Xmen seyrederken fark ettim kadını hayır aklıma bile gelmedi:F

Ayy allah aşkına son filmde ravenin makyajı nasıl bir şey ya. :F oynayan oyuncu da oscarlı olacak bide :F Reziilik :A @Çiğdem Gömer bu kadını :A Annem bile mal dedi kadına :A
Jenifer'a laf yok:F Onun sayesinde Mavili karaktere aliştim:F 2000li serisindeki daha uyuz bence:A
Son film dediğin yeni çıkanı heralde. ACık mavi yapılmış:A

Xmen maceramız %90 aynı:F
tvde bende izlemedim. Saçma bulmuştum. @Harunnn60 ısrarıyla izledim ve şimdi sevdim:F

Ahahah evet baya yaşlanmiş instasına baktim şimdi :A Estetik faciası olmuş:F Son işi Netflix dizisiymiş. Bacım @Çiğdem ve @MasacRE ye önerdiğim dizide oynamiş hemde 😱 Xmen seyrederken fark ettim kadını hayır aklıma bile gelmedi:F

Jenifer'a laf yok:F Onun sayesinde Mavili karaktere aliştim:F 2000li serisindeki daha uyuz bence:A
Son film dediğin yeni çıkanı heralde. ACık mavi yapılmış:A
ben filme göre dedim yalnız..

razerli adam gerçekte 1975 doğumlu. halle berry 69-70 doğumlu olması lazım.

benim ki 64 doğumlu, razerli ile arada 11 yaş var please. :/

o estetikleri aldırsın 2 sene önce böyleydi , botox yüzünden oldu. :(
70101

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Xmen maceramız %90 aynı:F
tvde bende izlemedim. Saçma bulmuştum. @Harunnn60 ısrarıyla izledim ve şimdi sevdim:F
TWD Game de izledin vayy be çiğdem
Benim çocukluk fobim olan bir superkahraman vardı örümcek adama benziyor ama maskesi beyaz diyordum @Forumdash çok merak etmiş ama bulamamıştık sonra kanal d film kuşağı diye birşeyde bu filmi hatırlamıştım vlla bir ara acaba kafamdanmı uyduruyorum yokmu öyle film dşünmedim değil :F

Kanal D deli gibi bunu veriyordu inanılmaz korkuyordum öyle böyle değil hala izlemiş değilim :A

0:10 DA OLAN :A

Benim çocukluk fobim olan bir superkahraman vardı örümcek adama benziyor ama maskesi beyaz diyordum @Forumdash çok merak etmiş ama bulamamıştık sonra kanal d film kuşağı diye birşeyde bu filmi hatırlamıştım vlla bir ara acaba kafamdanmı uyduruyorum yokmu öyle film dşünmedim değil :F

Kanal D deli gibi bunu veriyordu inanılmaz korkuyordum öyle böyle değil hala izlemiş değilim :A

Sen bunları hatırlıyor musun ya. :D ben bilmiyorum yaşım küçük. :A

ben filme göre dedim yalnız..

razerli adam gerçekte 1975 doğumlu. halle berry 69-70 doğumlu olması lazım.

benim ki 64 doğumlu, razerli ile arada 11 yaş var please. :/

o estetikleri aldırsın 2 sene önce böyleydi , botox yüzünden oldu. :(
Ekli dosyayı görüntüle 70101

Hayır şuan film çekseler Xmene çağrilsa olmaz:A Hata mı etmişler bunu oynatarak acaba:F @Çiğdem

Hiç görmedim bu filmi 😱 Şimdi baktim da çizgi filmleri varmiş:A

• Güldürdün
Sen bunları hatırlıyor musun ya. :D ben bilmiyorum yaşım küçük. :A
Sen doğduktan 1 yıl sonra ilk okula başlamıstım sanırım 98 de :F :F :F @Forumdash

Buda 96 97 98 99 yılları o yılar Kanal D de film izleyerek çocukluğumuz geçmişti Kanal D inanılmaz filmler veriyordu sonra Herkül Zeyna dizileri :A :A :A

• Güldürdün
Reactions: Harunnn60
Hayır şuan film çekseler Xmene çağrilsa olmaz:A Hata mı etmişler bunu oynatarak acaba:F @Çiğdem

Hiç görmedim bu filmi 😱 Şimdi baktim da çizgi filmleri varmiş:A
20 Yıldır bu filmi hatırlamaya çalısıyordum :F :F :F Aslında geçen aylar bu tanıtımı forumda paylaştım zaman senle konusmustuk ama bunaklık var bizde işte :A :A :A @Harunnn60

Fobini yen izle diyordun ama bakmıcam gerçi superkahraman delisi birininde fobisinin o olmasıda tuhaf ama zaten normal değiliz biz :A :A :A

• Güldürdün
Reactions: Harunnn60
Sen doğduktan 1 yıl sonra ilk okula başlamıstım sanırım 98 de :F :F :F @Forumdash

Buda 96 97 98 99 yılları o yılar Kanal D de film izleyerek çocukluğumuz geçmişti Kanal D inanılmaz filmler veriyordu sonra Herkül Zeyna dizileri :A :A :A
hiç hatırlamıyorum hatırladığım fantastik türlerden türklere ait ruhsardı sanırım :A Oda hayal meyal :A

• Güldürdün
hiç hatırlamıyorum hatırladığım fantastik türlerden türklere ait ruhsardı sanırım :A Oda hayal meyal :A
Normal cnm bende 5 yaşından beridir hatırlıyorum çocukluk dönemi yanı senin o dönemde 2000 li yıllara geliyor 2002 den itibaren hatırlıyorsundur :A :A :A

Aslında baya ünlü birşeymiş evet şuan bende baktımda :F Kanal D veriyordu korkup kapatıyordum :F @Forumdash
Spawn.jpg

Normal cnm bende 5 yaşından beridir hatırlıyorum çocukluk dönemi yanı senin o dönemde 2000 li yıllara geliyor 2002 den itibaren hatırlıyorsundur :A :A :A

Aslında baya ünlü birşeymiş evet şuan bende baktımda :F Kanal D veriyordu korkup kapatıyordum :F @Forumdash
Spawn.jpg
Etiketine bak :A

• Güldürdün