İzledin mi ilk bölümüSenin o dizi hakkında yaptığın yorum doğruymuş 40 yılın başı bir tespitin doğru çıktı![]()
![]()
@Forumdash @Harunnn60 @MasacRE @Yiğitt
İzledin mi ilk bölümüSenin o dizi hakkında yaptığın yorum doğruymuş 40 yılın başı bir tespitin doğru çıktı![]()
![]()
@Forumdash @Harunnn60 @MasacRE @Yiğitt
Üçüncü sezonun parlayan yıldızı daha da parlayacak gibi duruyor...
@MasacRE @Maskeli Fedai @MEnes @xemrexxx @Çiğdem @Forumdash @S.G.A.T. @DarkLegenD @Tolstoyevski
Sezonun en boş sahneleri bunla yanındakı oğlanlı sahnelerdi sanırımÜçüncü sezonun parlayan yıldızı daha da parlayacak gibi duruyor...
@MasacRE @Maskeli Fedai @MEnes @xemrexxx @Çiğdem @Forumdash @S.G.A.T. @DarkLegenD @Tolstoyevski
Yüzüne odaklanmam biraz zaman aldı ama sadece s-400 olarak değil, yüz ve dudak hatları itibariyle de enfes bir inci tanesi... ??
İğrençoğlu iğrenç. Salsa dize kadar gelir o memeler. Derli toplu gözükmesi için çabalamaktan ziyade patlatıp süt banyosunu beleşe getirmeye çalışıyor sanırım. Sıkıştırma lan o kadar, patlarsa ölürsün!Üçüncü sezonun parlayan yıldızı daha da parlayacak gibi duruyor...
İğrençoğlu iğrenç. Salsa dize kadar gelir o memeler. Derli toplu gözükmesi için çabalamaktan ziyade patlatıp süt banyosunu beleşe getirmeye çalışıyor sanırım. Sıkıştırma lan o kadar, patlarsa ölürsün!![]()
Hiçte bile gayet dolu dolu sahnelerdi kız daş gibi olduğundanama beni en çok üzen hiç öpüşmemiş olmaları lezbiyen bile olsa o tuvalet sahnesinde öpüşmelerini beklerdim
@Sherlock
Ne inanması?Buna gerçekten inandın mı be adam, bu kızın genleri çok sağlam kişilerden geliyor. Bahsettiğin şeylerin yaşanma ihtimali biyolojik olarak imkansız zaten.![]()
Sizden tepki alabilmek için hangi Kornettoya bağlamak lazımNe inanması?Doğal haliyle sarkar o memeler ve iğrenç bir görüntü oluşur.
![]()
Ne inanması?Doğal haliyle sarkar o memeler ve iğrenç bir görüntü oluşur.
![]()
Biliyorsun siyasete giremiyorumYine kanımı donduruyorsun.![]()
Yeterince süt içemeyince böyle huge kategorisine kaymanızı normal karşılıyorum.Yine kanımı donduruyorsun.![]()
Yeterince süt içemeyince böyle huge kategorisine kaymanızı normal karşılıyorum.Litresi 5 lira olunca böyle olur işte ülkenin erkekleri.
![]()
Yüze lafım yok fakat öyle ekstralar olmaz olsun.Onlar işin ekstraları, biz bu muazzam yüze, yüz hatlarına, masmavi gözlere düştük be kardeşim...
Ekli dosyayı görüntüle 70066
@Tolstoyevski