- Reaksiyon puanı
- 31,809
- Puanı
- 1,059
İzledin mi ilk bölümüSenin o dizi hakkında yaptığın yorum doğruymuş 40 yılın başı bir tespitin doğru çıktı @Forumdash @Harunnn60 @MasacRE @Yiğitt
İzledin mi ilk bölümüSenin o dizi hakkında yaptığın yorum doğruymuş 40 yılın başı bir tespitin doğru çıktı @Forumdash @Harunnn60 @MasacRE @Yiğitt
Üçüncü sezonun parlayan yıldızı daha da parlayacak gibi duruyor...
@MasacRE @Maskeli Fedai @MEnes @xemrexxx @Çiğdem @Forumdash @S.G.A.T. @DarkLegenD @Tolstoyevski
Sezonun en boş sahneleri bunla yanındakı oğlanlı sahnelerdi sanırım @MasacRE @Forumdash @Harunnn60Üçüncü sezonun parlayan yıldızı daha da parlayacak gibi duruyor...
@MasacRE @Maskeli Fedai @MEnes @xemrexxx @Çiğdem @Forumdash @S.G.A.T. @DarkLegenD @Tolstoyevski
Yüzüne odaklanmam biraz zaman aldı ama sadece s-400 olarak değil, yüz ve dudak hatları itibariyle de enfes bir inci tanesi... ??
İğrençoğlu iğrenç. Salsa dize kadar gelir o memeler. Derli toplu gözükmesi için çabalamaktan ziyade patlatıp süt banyosunu beleşe getirmeye çalışıyor sanırım. Sıkıştırma lan o kadar, patlarsa ölürsün!Üçüncü sezonun parlayan yıldızı daha da parlayacak gibi duruyor...
İğrençoğlu iğrenç. Salsa dize kadar gelir o memeler. Derli toplu gözükmesi için çabalamaktan ziyade patlatıp süt banyosunu beleşe getirmeye çalışıyor sanırım. Sıkıştırma lan o kadar, patlarsa ölürsün!
Hiçte bile gayet dolu dolu sahnelerdi kız daş gibi olduğundan ama beni en çok üzen hiç öpüşmemiş olmaları lezbiyen bile olsa o tuvalet sahnesinde öpüşmelerini beklerdim @Sherlock
Ne inanması? Doğal haliyle sarkar o memeler ve iğrenç bir görüntü oluşur.Buna gerçekten inandın mı be adam, bu kızın genleri çok sağlam kişilerden geliyor. Bahsettiğin şeylerin yaşanma ihtimali biyolojik olarak imkansız zaten.
Sizden tepki alabilmek için hangi Kornettoya bağlamak lazımNe inanması? Doğal haliyle sarkar o memeler ve iğrenç bir görüntü oluşur.
Ne inanması? Doğal haliyle sarkar o memeler ve iğrenç bir görüntü oluşur.
Biliyorsun siyasete giremiyorumYine kanımı donduruyorsun.
Yeterince süt içemeyince böyle huge kategorisine kaymanızı normal karşılıyorum. Litresi 5 lira olunca böyle olur işte ülkenin erkekleri.Yine kanımı donduruyorsun.
Yeterince süt içemeyince böyle huge kategorisine kaymanızı normal karşılıyorum. Litresi 5 lira olunca böyle olur işte ülkenin erkekleri.
Yüze lafım yok fakat öyle ekstralar olmaz olsun.Onlar işin ekstraları, biz bu muazzam yüze, yüz hatlarına, masmavi gözlere düştük be kardeşim...
Ekli dosyayı görüntüle 70066
@Tolstoyevski