Ne gibi?Helsinki hakkında duyduklarım doğru mu?
Eşcinsel olmasından bahsediyorsan o ilk sezondan beri bilinen birşeydi zaten.
Ne gibi?Helsinki hakkında duyduklarım doğru mu?
Benim bundan niye hiç haberim olmadı pekii?Ne gibi?
Eşcinsel olmasından bahsediyorsan o ilk sezondan beri bilinen birşeydi zaten.
O detayı kaçırmışsın o zaman.Benim bundan niye hiç haberim olmadı pekii?
Aklinda tuttuğu mesaja bak sayko 😱 @Çiğdem @Forumdash @xBUGRAxya başlama şimdi bir mesajda gördüm destere küserim demiş sende tamam küsme izleyeceğim yazmışsın buldurma şimdi bana onu @MasacRE @Forumdash @xemrexxx
Yuh bitirdin mi hemen? Kaç bölüm izledin bir günde? 😱 @MasacRES03 - B05-06-07-08(S.Finali)
O kadar tempolu ilerliyordu ki aradan erkenden cıkarmak istedim. Süreden tavis vermeyip, sezonu kısaltmaları ve en heycanlı yerde s.finali olması
Hamile kadına bi türlü ısınamadım. Hamile oluşu beni rahatsız etti Operasyon anının en önemli yerinde doğumu gelse kesinlikle yarıda bırakmaz Kadın kendini duygusal yönden kapatmiş. Raquel ile kadının konusmasında "giriş dersi" gibisinden aldıkları eğitimden bahsettiler. Peki Raquel gerizekalsı son sahnedeki hamlenin olabilitesini Profesöre anlatmama gibi bi olay olabilir mi? Bence olmaz. Profesör'ün duygusal anını görsek de hamle yapıldıgını anlamiştir.
Nairobi ölmezsin inş cnm Palermo denen herif Berlin'nin kötü bir kopyası olmuş. Liderlik sahnesini bile aynısını yazmişlar
Sezon senaryo ilerleyişi anlamında geçen sezonun aynısıydı. Yine bir kişinin vurulması, yine bir kişinin kapı kapanırken atlaması vs vs Dizinin sistametik ilerleyişini hiç bozmamişlar. Geriye tek kalan şey Profesörün polislerin içine sızması (Palyaço sahnesi gibi de olabilir.) Raquel oyununu Angel'den saklasalar Profesörün tarafına geçse içerden bilgi verse filan Eğer gelecek sezon mantıklı bi şekilde yaparlarsa bu hamleyi yuhlayarak ayakta alkışlarım.
Herşeye rağmen, tüm karakterleri ayrı ayrı özlemişim. Sezon korktugum kadar kötü olmadı. Aksine ilk sezon gibi keyif alarak izledim.
9/10
Bende bitirdim yorum yapmaya üşeniyorum.Ağlıyorum şuan yaa. Nasıl efsane bir sezon finaliydi. Uzun süre sonra ilk kez bir dizi beni bu kadar duygulandırdı. Çok samimi olmalarından kaynaklı sanırım.
Lizbon'un vurulma oyunu, profesörün o anki tepkileri, Nairobi'nin vurulması beni bitirdi. Toparlayamıyorum.
Lizbon'un böyle saçma ölmeyeceği,hatta ellerinde bilgiye ulaşabilecekleri tek insanken oldurmeyecekleri açıktı. Ama yine de kaptırdım gittim yaa.
Gelincik planıda çok mantıklıydı. Profesör mantıklı hareket etti ama Lizbon talihsizlik yaşadı. Ve o yaşlı kadın tam bir oyun teorisine örnek bir kadındı. Uygulamalı ders gibiydi.
Hamile kadın gerçekten canavar gibi. Bu işe kendini fena kaptırmış.
Ama son sahnede beklenmedik bir hareket ile karşılaştı. Ekip şov yaptı. Tabi ki şov Tokyo'ya kaldı.
10/10/10/10
Ben de son 4 bölümü tek günde izledim Ama bir gün boş geçmiştim, onun yerine ertesi gün 4 bölüm izleyince baştan dediğim hesaba geldi yine 4 günde izlemiş oldum sonuç olarak @ForumdashYuh bitirdin mi hemen? Kaç bölüm izledin bir günde? 😱 @MasacRE
Bende bitirdim yorum yapmaya üşeniyorum.
Hazır duygusallığın zirve yapmışkan seni burdan şuraya alalım @Harunnn60Ağlıyorum şuan yaa. Nasıl efsane bir sezon finaliydi. Uzun süre sonra ilk kez bir dizi beni bu kadar duygulandırdı. Çok samimi olmalarından kaynaklı sanırım.
Lizbon'un vurulma oyunu, profesörün o anki tepkileri, Nairobi'nin vurulması beni bitirdi. Toparlayamıyorum.
Lizbon'un böyle saçma ölmeyeceği,hatta ellerinde bilgiye ulaşabilecekleri tek insanken oldurmeyecekleri açıktı. Ama yine de kaptırdım gittim yaa.
Gelincik planıda çok mantıklıydı. Profesör mantıklı hareket etti ama Lizbon talihsizlik yaşadı. Ve o yaşlı kadın tam bir oyun teorisine örnek bir kadındı. Uygulamalı ders gibiydi.
Hamile kadın gerçekten canavar gibi. Bu işe kendini fena kaptırmış.
Ama son sahnede beklenmedik bir hareket ile karşılaştı. Ekip şov yaptı. Tabi ki şov Tokyo'ya kaldı.
10/10/10/10
@Yiğitt @Harunnn60 biz izlerken kütük kafanı çok vurucan baltalaraBen de son 4 bölümü tek günde izledim Ama bir gün boş geçmiştim, onun yerine ertesi gün 4 bölüm izleyince baştan dediğim hesaba geldi yine 4 günde izlemiş oldum sonuç olarak @Forumdash
Guneslenmis mi snnki bronzlasmis sanki
Bitmedi gezmeleriGuneslenmis mi snnki bronzlasmis sanki
Bak hala aynı şeyi söylüyor ya Niye kafamı vurayım sebep ne?@Yiğitt @Harunnn60 biz izlerken kütük kafanı çok vurucan baltalara
Keşke izlememiş olsamda şuan o heyecanı bende şimdi yaşıyor olsam diceksin bir de burda sıkıcı sıkıcı günde 4 bölüm falan tek baısna izleyip gitmişsin biz @Harunnn60 @Yiğitt her gün bölüm bölüm yorumlayarak analiz ederek sohbet ederek izlerken ahh keşke hafızamı silselerde bende size katılsam diceksinBak hala aynı şeyi söylüyor ya Niye kafamı vurayım sebep ne?
Kesin yaşanır buKeşke izlememiş olsamda şuan o heyecanı bende şimdi yaşıyor olsam diceksin bir de burda sıkıcı sıkıcı günde 4 bölüm falan tek baısna izleyip gitmişsin biz @Harunnn60 @Yiğitt her gün bölüm bölüm yorumlayarak analiz ederek sohbet ederek izlerken ahh keşke hafızamı silselerde bende size katılsam diceksin