Dur bakalım sen nasıl bir performans göstericen.
Yalan borcum mu var.
| 2 | PARLAK TAKIMI | ETV | Aserat | 08.07.2019 | 23:00:10 | 8.85 |
| 4 | PARLAK TAKIMI | ETV | Aserat | 15.07.2019 | 23:00:02 | 9.35 |
Mersi
Bu hafta sezon finali var ve @Çiğdem'in bölümü iki hafta önceydi. Ama onu da okumadığın için bilemezsin.Dur bakalım sen nasıl bir performans göstericen.Sende iyice demet akalın gibi oldun he, her programa katılıyorsun illa.
@sokak sanati @Forumdash @xemrexxx @MasacRE
yoo çiğdem bana parlak takımına yazıyorum dedi bu hafta, 😳Bu hafta sezon finali var ve @Çiğdem'in bölümü iki hafta önceydi. Ama onu da okumadığın için bilemezsin.![]()
Yalan borcum mu var.
2 PARLAK TAKIMI ETV Aserat 08.07.2019 23:00:10 8.85
4 PARLAK TAKIMI ETV Aserat 15.07.2019 23:00:02 9.35
Aaa evet geçen haftaydı benimki @xemrexxx kıytırık dizisi olmayınca ikinci olarak kurtarmısızDur bakalım sen nasıl bir performans göstericen.Sende iyice demet akalın gibi oldun he, her programa katılıyorsun illa.
@sokak sanati @Forumdash @xemrexxx @MasacRE
Bu hafta herkes bir isim seçecek yani bir tek o yok.yoo çiğdem bana parlak takımına yazıyorum dedi bu hafta, 😳
yoo çiğdem bana parlak takımına yazıyorum dedi bu hafta, 😳
Bu hafta sezon fınalını çektik dinlenmeye çekilicez birazBu hafta sezon finali var ve @Çiğdem'in bölümü iki hafta önceydi. Ama onu da okumadığın için bilemezsin.![]()
Bizim kanalın projelerini tebrik edemiyorsun bir türlü. Sanki zorla yaptırıyoruz.Aaa evet geçen haftaydı benimki @xemrexxx kıytırık dizisi olmayınca ikinci olarak kurtarmısız![]()
Bu arada @batuhankaralar bir tuhaf yarışmasınada juri olduk @xemrexxx ile Allah yardımcımız olsun![]()
![]()
![]()
Neyi ayollBizim kanalın projelerini tebrik edemiyorsun bir türlü. Sanki zorla yaptırıyoruz.![]()
Önemli değil bir an yersiz alınganlığım tuttu galiba.Neyi ayoll![]()
Sen benim dediğime gel konuyu okumama baheneleride kalmazAradan sonra yeni fikirlerim var belki Parlak Takımı konseptini değiştirirz.![]()