Dur bakalım sen nasıl bir performans göstericen. Sende iyice demet akalın gibi oldun he, her programa katılıyorsun illa. @sokak sanati @Forumdash @xemrexxx @MasacRE@Aserat Suçluluk kabul etmez dicektimde çoktan yazmıs Acun gibi savunmasını
Bu daha ilgi çekici @xemrexxxÖlüm sahnesini yazıyorum bende onun
Yalan borcum mu var.@Aserat Suçluluk kabul etmez dicektimde çoktan yazmıs Acun gibi savunmasını
2 | PARLAK TAKIMI | ETV | Aserat | 08.07.2019 | 23:00:10 | 8.85 |
4 | PARLAK TAKIMI | ETV | Aserat | 15.07.2019 | 23:00:02 | 9.35 |
MersiBu daha ilgi çekici @xemrexxx
Bu hafta sezon finali var ve @Çiğdem'in bölümü iki hafta önceydi. Ama onu da okumadığın için bilemezsin.Dur bakalım sen nasıl bir performans göstericen. Sende iyice demet akalın gibi oldun he, her programa katılıyorsun illa. @sokak sanati @Forumdash @xemrexxx @MasacRE
yoo çiğdem bana parlak takımına yazıyorum dedi bu hafta, 😳Bu hafta sezon finali var ve @Çiğdem'in bölümü iki hafta önceydi. Ama onu da okumadığın için bilemezsin.
Yalan borcum mu var.
2 PARLAK TAKIMI ETV Aserat 08.07.2019 23:00:10 8.85
4 PARLAK TAKIMI ETV Aserat 15.07.2019 23:00:02 9.35
Aaa evet geçen haftaydı benimki @xemrexxx kıytırık dizisi olmayınca ikinci olarak kurtarmısızDur bakalım sen nasıl bir performans göstericen. Sende iyice demet akalın gibi oldun he, her programa katılıyorsun illa. @sokak sanati @Forumdash @xemrexxx @MasacRE
Bu hafta herkes bir isim seçecek yani bir tek o yok. Ama çok merak ediyorsan 6. bölüme bakabilirsin.yoo çiğdem bana parlak takımına yazıyorum dedi bu hafta, 😳
yoo çiğdem bana parlak takımına yazıyorum dedi bu hafta, 😳
Bu hafta sezon fınalını çektik dinlenmeye çekilicez birazBu hafta sezon finali var ve @Çiğdem'in bölümü iki hafta önceydi. Ama onu da okumadığın için bilemezsin.
Bizim kanalın projelerini tebrik edemiyorsun bir türlü. Sanki zorla yaptırıyoruz.Aaa evet geçen haftaydı benimki @xemrexxx kıytırık dizisi olmayınca ikinci olarak kurtarmısız
Bu arada @batuhankaralar bir tuhaf yarışmasınada juri olduk @xemrexxx ile Allah yardımcımız olsun
Neyi ayollBizim kanalın projelerini tebrik edemiyorsun bir türlü. Sanki zorla yaptırıyoruz.
Önemli değil bir an yersiz alınganlığım tuttu galiba.Neyi ayoll
Sen benim dediğime gel konuyu okumama baheneleride kalmazAradan sonra yeni fikirlerim var belki Parlak Takımı konseptini değiştirirz.
Sende böyle bişir olursun yaşlanınca @serhatt