The Walking Dead 10. Sezon Tanıtımı ve Yayın Tarihi | AMC

Aaa beni diyor cnm :F

Kendide benden 1 yıl sonra doğmuş yasıt sayılırız :A :A :A
kız sen @destere ile 5 yıl ilişki yaşadın en sonunda adamı kaçırdın ayol ben o ka uzun süre biriyle ilişki yaşasam evlenirdim ama benim kriterlerimi karşılayacak birini bulamadım daha:A

Buda yaşlandı iyice çaktırmıyor ama birkaç seneye evlilik muhabbetti emre içinde başlar. :A
ben zaten çiğdemi kastettim :X ayrıca erkek için önemli olan şey paradır parası varsa yaşına bakılmaz @serhatt tan ders alman gerekiyor azıcık ama dikkat et verdiği içecekleri içme sabaha kirlenmiş uyanabilirsin:A
Gerçekten Harun çok taze kalıyor bizim yanımızda biz Harunun yaşında gelmiştik foruma taa 6-7 yıl önce :A :A :A

94 Değilde 93 olabilir çünkü destere 92 doğumlu emreyle yasıtmı yoksa ondan 1 yas büyükmü aman herşeyi birbirine kattım evet :F :F :F

Ama @xemrexxx de de şuan bir yas bunalımı olustu bence Harunu hala genc delikanlı görünce :A :A :A
bak senin destere bulundu rus bir kadından 3 çocuk yapmış :A
D_2hyKkXoAAgY_8.jpg

Öylede görünüyorsun ama beni hala liseli sanıyorlar yaa :F :F :F Taşıtlarda öğrenci parası vermiyorum ama yanı kandırmaya girmiyorum :A :A :A @xemrexxx
kız onların liseli fandezisi vardır ayol harunla birlikte seni de @serhatt ın yanına göndermeli size bu konularda kurs versin:A

Biraz kıskandı sanki beni fark ettim :A
Ama şey yok yok 92 doğumlu sanırım @xemrexxx ama ay olarak çok geç doğmuş aralık ayında doğduğu için mesala ben eylülde 28 olunca emre şuan 26 yıl olarak 1 yıl var ama ay olarak 2 yaş olucak aramızda eğer biraz daha erken doğmasa ocakta fırlasaydı 2 yaş yıl orlakta olucaktı :F

Kıymetimi bilmezsin işte :A yarın bunları unutur yine ağzından bana karşı köpükler çıkar. 🙄🙄 @Çiğdem
Ama şey yok yok 92 doğumlu sanırım @xemrexxx ama ay olarak çok geç doğmuş aralık ayında doğduğu için mesala ben eylülde 28 olunca emre şuan 26 yıl olarak 1 yıl var ama ay olarak 2 yaş olucak aramızda eğer biraz daha erken doğmasa ocakta fırlasaydı 2 yaş yıl orlakta olucaktı :F
saat 2 olmuş hadi ben kaçtım ecünnü dizimi izlicem :A siz burada kendi kendinize konuşun durun :A