eTV Parlak Takımı - 7. Bölüm

Hangisi daha parlak?

• Kullanılan toplam oy
    10
  • Anket kapatılmış .
Zaten jüri ve halk uyuşmadı ki bir türlü. Biz William dedik onlar Matthew dedi, biz Atacan’ı birinci yaptık onlar Barış Arduç dedi. Bir tek Furkan Andıç konusunda hemfikir olabildik. :A

Yapacağını yaptın zaten bu saatten sonra uğraşmasan ne olacak. :A
Demek ki malesef başımızdakıler haklıymış halka söz hakkı vermek doğru değilmiş :A :A :A @Forumdash @xBUGRAx @serhatt @Yiğitt @xemrexxx

Zaten jüri ve halk uyuşmadı ki bir türlü. Biz William dedik onlar Matthew dedi, biz Atacan’ı birinci yaptık onlar Barış Arduç dedi. Bir tek Furkan Andıç konusunda hemfikir olabildik. :A

Yapacağını yaptın zaten bu saatten sonra uğraşmasan ne olacak. :A

Resmen halkın içinden bir insanım, halkın çocuğum, TOTAL'im. :A Yine tek benim seçimim aynı olmuş. :A Ülkemin aynasıyım. :A @Çiğdem @xemrexxx @Yiğitt

Pek rağbet gösterilmiyor programa. Bende 1 bölüm dışında hiç okumadım. Gelecek bölüm gelmeden 7. bölümde yayından kaldırsan iyi olur. :A

Yine de seni kırmayıp beğeni atayım. :A
Sadece forumun boşluğu ve kütük takımının boykotları nedeniyle genel bir düşüş var yoksa gayet de görüyor çatla. :A

• Olmamış
Reactions: kerem
Berk'le olan videoları iyiydi bak keşke ikisi farklı şeylerle karşımıza çıksaydı :A (bizim istediğimiz tarzda :F)
Emeğine sağlık @Aserat anket oylamasında Çağatay oyladım :D
Programın ilgimi çekmediğini söylemiştim daha önce, kim olursa olsun okumazdım... :A
emeğine sağlık harik bir bölüm olmuş :D
Enes Batur’u ben de sevmiyorum. Orkun Işıtmak’ı severim ama pek beğenmedim albümünü. :A Berkcan’ın da şu şarkısı çok iyi Forumdash sever bence, yakında klibi de gelecek. :Z

Kamera arkasının yayınlanmasını istiyoruz jüriler olarak, yapımcı göreve. :A @Çiğdem @xBUGRAx @xemrexxx @Aserat
Halk 1.ciyi seçmişken juriler sadece formalite:A
Resmen halkın içinden bir insanım, halkın çocuğum, TOTAL'im. :A Yine tek benim seçimim aynı olmuş. :A Ülkemin aynasıyım. :A @Çiğdem @xemrexxx @Yiğitt
Hazır gelmişken yorumunu bekliyorum. :A @kerem
Forumun Çağatay pacozluğundan sonra bununla gelecektim bu hafta ama vazgeçtim :X @Yiğitt bunun parmaklarına bakıp fandezi yapabilir :A @serhatt @MasacRE @ozmoturk @Harunnn60 @Dosi @vadikızı
images - 2019-07-19T234808.130.jpeg
Nick-Bateman-Underwear-Simons-3.jpg
images - 2019-07-19T234845.794.jpeg

Forumun Çağatay pacozluğundan sonra bununla gelecektim bu hafta ama vazgeçtim :X @Yiğitt bunun parmaklarına bakıp fandezi yapabilir :A @serhatt @MasacRE @ozmoturk @Harunnn60 @Dosi @vadikızı Ekli dosyayı görüntüle 69867Ekli dosyayı görüntüle 69868Ekli dosyayı görüntüle 69869
Keşke gelseydin, niye gelmedin... :(
Herifin peşini bırak beee adam evlenmiş barklanmiş çocugu bile olmuş:F @Çiğdem
Belki sonuncu olmaktan kurtulurdu :A :A :A

• İlginç
Reactions: xemrexxx