eTV Parlak Takımı - 7. Bölüm

Hangisi daha parlak?

• Kullanılan toplam oy
    10
  • Anket kapatılmış .
  • Güldürdün
Reactions: Forumdash
Sırf destek vermiş olmak için veriyorsunuz siz de kabul edin. Bu bölümün de bir seviyesi olmalı üzgünüm. :A
Şimdilik maddi zarara girmek istemiyorum:F Sana en büyük zararı istemeden de olsa verdik:A Ama parlaklar için reyting dilenme daha:A @pompy son zamanlarda kırmızı çizgim olmaya başlamişti:A:F

• Sinir Bozucu
Reactions: Aserat
Yani diyecek söz bulamıyorum. Ben karakterin diziden ayrılma ihtimalinin senaryo gereği imkansız olduğundan bahsettim burada ise neler dönmüş. :A Buna klasik ÇİKO oyunları diyorum ve gelmiyorum ben bu oyunlara. :A COME OOOON...
Aaa utan bee programı okursan eğer Menes dizisindeki adam ama mnes oyunculuğuna bakıyor diye not düştüm okursan utanırsın :A :A :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Kimse benim adamım falan değil nereden çıkardın. :A Dizide oynayan ve rolünü iyi canlandıran bir oyuncu sadece. :A Ve diziden ayrılma gibi bir durumu söz konusu değil onu da çıkar aklından. :A
Aaa vlla benim gözüm tuttu adamı şöyle izleyeceğim bir diziye gelse fena olmaz :A :A :A @MasacRE

• Güldürdün
Reactions: Forumdash and MEnes
Aaa utan bee programı okursan eğer Menes dizisindeki adam ama mnes oyunculuğuna bakıyor diye not düştüm okursan utanırsın :A :A :A
Programda öyle demişsin ama yorumlarda çok farklı konuşmuşsun, adamı bırakmam diyor demişsin. :A İkisinde de oyunculuğa bakıyor deseydin ben de utanırdım ya da zaten en başta o mesajı yazmazdım. :A :A
Aaa vlla benim gözüm tuttu adamı şöyle izleyeceğim bir diziye gelse fena olmaz :A :A :A @MasacRE
Halka izle efsane diyorum sana, sakalım da var dinletemiyorum... :A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Bu arada @Çiğdem Merve olmak için fazla iyi bence, ben de Oya olmak için fazla kötüyüm. Yer değiştirmeyi talep ediyorum. :A @Aserat
UTF’de @Çiğdem’i Merve yapmıştım gelenek bozulmasın dedim. Sen de Gökçe’yi seviyorsun diye böyle uygun görüldü. :A

Ben olmasam adamı da keşfedemeyecektin, öyle seçimler yapmışım ki vay be kendime :bhr: :A @Forumdash
Programda öyle demişsin ama yorumlarda çok farklı konuşmuşsun, adamı bırakmam diyor demişsin. :A İkisinde de oyunculuğa bakıyor deseydin ben de utanırdım ya da zaten en başta o mesajı yazmazdım. :A :A

Halka izle efsane diyorum sana, sakalım da var dinletemiyorum... :A
Hahah önemli olan program ayoll yorumlarda şey amaçlı takılıyoruz :A :A :A

@Yiğitt Adamı kendisinin izleyeceği bir diziye almış ikimizede yar etmeyecek :A :A :A

• Güldürdün
Reactions: Yiğitt and Aserat