Fokun uyanma zamanı geldi hemen kıvırma ayoll 1 senedir senin car carını çekiyoruz rahmetlide duyacakBen gıcık değilim rahmetliye, sadece senin olur olmadık yerlerde anmana gıcığım
Fokun uyanma zamanı geldi hemen kıvırma ayoll 1 senedir senin car carını çekiyoruz rahmetlide duyacakBen gıcık değilim rahmetliye, sadece senin olur olmadık yerlerde anmana gıcığım
Ne uyanması geberdi gitti o, hala geleceğini düşünüyor musun ciddi ciddiFokun uyanma zamanı geldi hemen kıvırma ayoll 1 senedir senin car carını çekiyoruz rahmetlide duyacak
Prison Break de geçen yıl yeni sezon çıkardı zaten görmüşsündür sen de. Devamı da gelebilir, bitmiş sayılmaz yani o yüzdenBenim sanırım Merlin ve Supernatural ilk yabancı dizilerimdi işte çok eskileri saymazsak bunada 2009 gibi bir ara bakacak olmuştum ama ozamanlar çok yabancı dizi tutkunluğu yok kapatılan dizimag ile 2011 den sonra yabancı dizi tutkunluğu başladı insanlarda benimde çok önceden biten dizileri bakmama gibi krıterim var
D smart da gözüme çarpıyordu aksiyonlu güzeldi ama nedense beğenmemiş izleyenlerPrison Break de geçen yıl yeni sezon çıkardı zaten görmüşsündür sen de. Devamı da gelebilir, bitmiş sayılmaz yani o yüzden
Aaa sen görürsün ayoll hele bir hortlasında 😱😱😱Ne uyanması geberdi gitti o, hala geleceğini düşünüyor musun ciddi ciddi
Her sezonu aksiyonlu zaten o yüzden diyorum ya tam senlik diye Ama ilk sezonlardaki kalite yoktu son zamanlarda. Adamları ne izleyeceğim be, PB gelirse orada izleriz işteD smart da gözüme çarpıyordu aksiyonlu güzeldi ama nedense beğenmemiş izleyenler
Ama adamları izlemek istiyorsan CW e bekleriz
Normalde yaza girerken giderdi bu sefer kışın ortasında gitti. O yüzden hiç normal bir gidiş değil bu, boşuna yaz sonu gelir diye beklemeAaa sen görürsün ayoll hele bir hortlasında 😱😱😱
O konuda sezon fınalınde o dönem @Forumdash @destere izliyorduk birlikte sezon fınalınde baya bir tartışmıştık taş kafalar aksini idda ediyordu Geçen alamancı @kerem de bana katıldı senle 3 olduk kütük @MasacRE de rahmetliye gıcık oldundan oda bizden olursa 4-2 oluruz
CW in kadrolu elemanları artık onlar @MasacREBu arada bu tarz dizilerin atası olan, ilk sezonu gelmiş geçmiş en iyi, en gerilimli dizi sezonlarından birisi olan Prison Break’i izlememiş olman kanımı dondurdu. O fotoğrafını attığın adamları ünlü eden dizidir Prison Break, ah ah... @Çiğdem Utku beyciğim gerekenleri söylemiş, zaten kendisi boş dizi izlemez, sanata ihanet etmez... @MasacRE
Beğeneceğine de %100 eminim ama izlemiyor işte Şerlok beyciğim @Çiğdem bu ne yaparsınBu arada bu tarz dizilerin atası olan, ilk sezonu gelmiş geçmiş en iyi, en gerilimli dizi sezonlarından birisi olan Prison Break’i izlememiş olman kanımı dondurdu. O fotoğrafını attığın adamları ünlü eden dizidir Prison Break, ah ah... @Çiğdem Utku beyciğim gerekenleri söylemiş, zaten kendisi boş dizi izlemez, sanata ihanet etmez... @MasacRE
CW in kadrolu elemanları artık onlar @MasacRE
Bir başlasa pancar motoru gibi izler @Çiğdem
Ben nedense yabancı dizilerde aksiyona çok yönelmiyorum fantastik izliyorum Bu papele falanda zaten yeni başladık ortak dizi ieleme macıyla birde aksiyon yönemüde çekiyorda işte yabancılarda fantastiğe takıldım nedense Birde çok önceden bitmiş dizilerle vakit öldürmek yerine günceller daha iyi Ama belki bakarım bir ara dizi boşluğundaTam Çiğdem’lik dizi aslında Utku beyciğim, birinci bölüme bir dalsa sezonu bitirmeden bırakamaz. Katılıyorum. @Çiğdem
PB'deki sürükleyiciliği hiçbir dizide bulamazsın kolay kolay. Bak sen kendine bir ortak bul, beraber izleyin yazın iyi giderBen nedense yabancı dizilerde aksiyona çok yönelmiyorum fantastik izliyorum Bu papele falanda zaten yeni başladık ortak dizi ieleme macıyla birde aksiyon yönemüde çekiyorda işte yabancılarda fantastiğe takıldım nedense Birde çok önceden bitmiş dizilerle vakit öldürmek yerine günceller daha iyi Ama belki bakarım bir ara dizi boşluğunda
şu kriterini bir kıramadık gerçi bir ara birisi ol deyince oluyordu @Çiğdem @MasacRE @Forumdash @xemrexxxBenim sanırım Merlin ve Supernatural ilk yabancı dizilerimdi işte çok eskileri saymazsak bunada 2009 gibi bir ara bakacak olmuştum ama ozamanlar çok yabancı dizi tutkunluğu yok kapatılan dizimag ile 2011 den sonra yabancı dizi tutkunluğu başladı insanlarda benimde çok önceden biten dizileri bakmama gibi krıterim var
@MasacRE @Forumdash @xemrexxxşu kriterini bir kıramadık gerçi bir ara birisi ol deyince oluyordu @Çiğdem @MasacRE @Forumdash @xemrexxx
Kabul ediyorsun yani
Hayır bee sizin uydurmanız zaten bunu yazanda @MasacRE kütüğü @xemrexxx @ForumdashKabul ediyorsun yani