ÜffMatematik öğren annnneeeeeemmmm@Çiğdem
ÜffMatematik öğren annnneeeeeemmmm@Çiğdem
İzleyecek
Şuraya düzelteyim...
Sıralamaya baslaman için x men 1 izlemen gerekiyor işte abicimŞuraya düzelteyim...
Ben @Harunnn60 na sıralamayı sorunca beni erteletti indirmedim. Dün izleyemedim. Dün izlemeyince bende Ray Donovan dizisinin sezonunu indirdim
Bu gece izleyemem ama yarın bakıcam![]()
Hayır doğrusunu buldum ben
1 den baslıcaksın doğrusu ne kiHayır doğrusunu buldum ben![]()
Doğrusu Xmen wolverinmiş galiba
Ya öyle izlersen kafan karışır ilerde senaryo değişiyor çünkü , çiğdem'e atmıştım doğru şekilde izlemen lazım..Doğrusu Xmen wolverinmiş galibaSana hep çekildiği sırasına göre izletmiş. O yuzden kopuk gelmiştir. Hatta bana dediki bi film varmiş onu izleme ama son kısmını izle diyordu. Araştirdiğima göre ilk film oymuş ama
Senin anlamadiğin yerler yanlış izlemenmiş![]()
1.Filmden baslatmamıs mı @Harunnn60 beni 😱 😱 😱Doğrusu Xmen wolverinmiş galibaSana hep çekildiği sırasına göre izletmiş. O yuzden kopuk gelmiştir. Hatta bana dediki bi film varmiş onu izleme ama son kısmını izle diyordu. Araştirdiğima göre ilk film oymuş ama
Senin anlamadiğin yerler yanlış izlemenmiş![]()
Olacaktımda @Harunnn60 sana yanlış izletmiş diyorYa öyle izlersen kafan karışır ilerde senaryo değişiyor çünkü , çiğdem'e atmıştım doğru şekilde izlemen lazım..
@Çiğdem özelden yardımcı olsan sende..
Hayır anladı be.İlerdesi ne? En son cıkan GoT'taki kız değil miBacım da izlemedi hem de senin dediğin şekilde izlemiş ama yine anlamamiş
@Çiğdem
Yapalım ama bilemedim şimdiHayır anladı be.
Evet en son GOT'ta ki kız.Senle özelden bir toplantı yapmamız lazım.
![]()
Banane yaaa yanliş izletmiş ama konustugumuz olayı analttımSenin yüzünden yine bana pehledi izlemeyen sensin @Forumdash pehlenen ben 😱 😱 😱
Ekli dosyayı görüntüle 69770
Senin yüzünden yine bana pehledi izlemeyen sensin @Forumdash pehlenen ben 😱 😱 😱
Ekli dosyayı görüntüle 69770
Hayır anladı be.
Evet en son GOT'ta ki kız.Senle özelden bir toplantı yapmamız lazım.
![]()
Aaa ben bu sıralamada bir tutarsızlık görmedim gayet iyi izledik gereksiz kurt pençeli adamın filmlerinede maruz kalmadanİlerdesi ne? En son cıkan GoT'taki kız değil miBacım da izlemedi hem de senin dediğin şekilde izlemiş ama yine anlamamiş
@Çiğdem
Tablet meselesini açtırma.