Sanat dedikleri bu olsa gerek ?Geliyoooooorrrrrr @dreamyKendini sevemeyen biri nasıl olur sever beni
Ne sen beni kendinden çok sev
Ne ben daha az beni
Sanat dedikleri bu olsa gerek ?Geliyoooooorrrrrr @dreamyKendini sevemeyen biri nasıl olur sever beni
Ne sen beni kendinden çok sev
Ne ben daha az beni
Vlla benim gözlerimdemi sıkıntı var anlamıyorum ayoll fotoda hiçbişi yok sıradan bir kadının bile daha sıradan halı bence işin sırrı hala o telefonda @Forumdash @serhatt @MasacRE @Sherlock @xemrexxx
Gerçekten memelerini görmuyormusun Kör olman lazım. Onu normal bi kalabalıkta giyermisinVlla benim gözlerimdemi sıkıntı var anlamıyorum ayoll fotoda hiçbişi yok sıradan bir kadının bile daha sıradan halı bence işin sırrı hala o telefonda @Forumdash @serhatt @MasacRE @Sherlock @xemrexxx
Ben neden kudurduklarını anladım sana da anlatırım bi araVlla benim gözlerimdemi sıkıntı var anlamıyorum ayoll fotoda hiçbişi yok sıradan bir kadının bile daha sıradan halı bence işin sırrı hala o telefonda @Forumdash @serhatt @MasacRE @Sherlock @xemrexxx
Vlla benim gözlerimdemi sıkıntı var anlamıyorum ayoll fotoda hiçbişi yok sıradan bir kadının bile daha sıradan halı bence işin sırrı hala o telefonda @Forumdash @serhatt @MasacRE @Sherlock @xemrexxx
Kücük mü giymiş yoksa takke mi takmamiş ikiz çocuklaraYok foto tuhaf be az değil bizimki küçük beden giymiş zaar. @Forumdash
Eskiden beri en samimi bulduğum ünlülerden biri. Ama bu kadar da olduğunu bilmiyordum.Dün o kadar gündem oldu foto, burada da bulunsun bari
Düşüncelerinizi alalım @Sherlock @Maskeli Fedai @MEnes @DarkLegenD @Çiğdem @serhatt @Forumdash @Harunnn60 @xBUGRAx @xemrexxx @Aserat @Yiğitt @ozmoturk @mrt-06 @dreamy @turkuazz @kerem @ozgur2113
Yok foto tuhaf be az değil bizimki küçük beden giymiş zaar. @Forumdash
Ben neden kudurduklarını anladım sana da anlatırım bi ara
Kadında fizik yok yanı daha ne diyim abicim @xemrexxx @Sherlock @MasacREGerçekten memelerini görmuyormusun Kör olman lazım. Onu normal bi kalabalıkta giyermisin
Bu kadında fizik olmadığını iddia eden de ne bileyim...
Bu fiziksiz ecünnüler anca bunları kandırır zaten @serhatt bizim gibi avcı gözüyle göremiyorlar @MasacRE @Forumdash @xBUGRAx @xemrexxxaa ben giyerim
İmamhatipim diyip duruyordu zaten @serhatt 😱 😱 😱@serhatt in okuduğu Kur'an-ı bulduk @Forumdash @Sherlock @MasacRE @dreamy @turkuazz Ekli dosyayı görüntüle 69753
kör olmuş gözleri körBu fiziksiz ecünnüler anca bunları kandırır zaten @serhatt bizim gibi avcı gözüyle göremiyorlar @MasacRE @Forumdash @xBUGRAx @xemrexxx
Çarpılırsın inş.@serhatt in okuduğu Kur'an-ı bulduk @Forumdash @Sherlock @MasacRE @dreamy @turkuazz Ekli dosyayı görüntüle 69753
imamhatipim demedim orda okudum dedim
Ne şekil okuduğunu gösteriyor @xemrexxx deimamhatipim demedim orda okudum dedim