Tüyler ürpertici...Yaa bu nedir bir de oy verenlerde var tövbe estafururllah
Tüyler ürpertici...Yaa bu nedir bir de oy verenlerde var tövbe estafururllah
Yoldaşlarım da kanımı dondurdu...
Ben daha izlemedim ama Blu Tv alınca izleyeceğim, umutluyum dizidenYoldaşlarım da kanımı dondurdu...
Bu önyargı @MEnes yoldaşımıza yakışmadı gerçekten, katılıyorum sana Şerlok beyciğim
Vlla bişi anlamadım Kafasında taç olan küvette plastik civciv yüzdüren bir adamı izliyorsunuz ama @MEnes utanması gereken taraf oluyor 😱 😱 😱
Yoldaşlarım benim sanat algımdan şüphe eder olmuş, heeey gidi hey...Vlla bişi anlamadım Kafasında taç olan küvette plastik civciv yüzdüren bir adamı izliyorsunuz ama @MEnes utanması gereken taraf oluyor 😱 😱 😱
Adaşıma terapi yapmam gerekecek sanırım yeniden. Diğer yoldaşım ise genelde doğru yolda olan ama arada şaşırabilen bir yoldaşım, ben onları sahiplenir ve doğru yolu bulmalarını sağlarım sorun yok.
Bence Bartu Ben'i sen de seversin yoldaşım Ben de henüz izlemedim aslında, izleyeceğim dizi olarak attım oyumu ama beğeneceğim bir tarza benziyor yorumlar da olumluAdaşıma terapi yapmam gerekecek sanırım yeniden. Diğer yoldaşım ise genelde doğru yolda olan ama arada şaşırabilen bir yoldaşım, ben onları sahiplenir ve doğru yolu bulmalarını sağlarım sorun yok.
Leyla ile Mecnun seven biri olarak o diziyi seveceğimi hiiiiç sanmıyorum...Bence Bartu Ben'i sen de seversin yoldaşım Ben de henüz izlemedim aslında, izleyeceğim dizi olarak attım oyumu ama beğeneceğim bir tarza benziyor yorumlar da olumlu
Adaşıma terapi yapmam gerekecek sanırım yeniden. Diğer yoldaşım ise genelde doğru yolda olan ama arada şaşırabilen bir yoldaşım, ben onları sahiplenir ve doğru yolu bulmalarını sağlarım sorun yok.
Sen @MasacRE in daha nekadar tuhaf şeyler izlediğini bilmiyorsun Bak senide bulaştırmaya çalısıyor @Sherlock ise evet sen yine ona bir terapi ayarla yoksa bunlar sanada bir taç civciv yollucaklarBence Bartu Ben'i sen de seversin yoldaşım Ben de henüz izlemedim aslında, izleyeceğim dizi olarak attım oyumu ama beğeneceğim bir tarza benziyor yorumlar da olumlu
Ben yoldaşlarım arasında bağlayıcı unsur olarak yer alıyorum. Sayıca azaldığımızı düşünecek olursak onları bir arada tutup çeki düzen vermek benim görevim. Beni bozamaz kimse ama ben onlara ayar çekerim.
Leyla ile Mecnun gibi iyi bir mizahı var gibi duruyor dizinin, asıl o yüzden seversin beklediğim ölçüde kaliteliyse Ayrıca dizinin yönetmeni de Tolga Karaçelik, Türkiye'nin son yıllardaki en iyi yönetmenlerindendir. Bu bile bir şans vermek için yeterli bir sebep...Leyla ile Mecnun seven biri olarak o diziyi seveceğimi hiiiiç sanmıyorum...
İmkansız gibi duruyor...Leyla ile Mecnun gibi iyi bir mizahı var gibi duruyor dizinin, asıl o yüzden seversin beklediğim ölçüde kaliteliyse Ayrıca dizinin yönetmeni de Tolga Karaçelik, Türkiye'nin son yıllardaki en iyi yönetmenlerindendir. Bu bile bir şans vermek için yeterli bir sebep...