- Reaksiyon puanı
- 31,809
- Puanı
- 1,059
Nereden mezun olmuş ne zaman mezun olmuşOkulu biteli çok oldu askerede gitmicem diyordu ama yakalayıp kafese tıkmıs olabilirler 😱😱😱 @xemrexxx @Harunnn60
Nereden mezun olmuş ne zaman mezun olmuşOkulu biteli çok oldu askerede gitmicem diyordu ama yakalayıp kafese tıkmıs olabilirler 😱😱😱 @xemrexxx @Harunnn60
Aslında seni de askere almalılar, erkek gibi bir şeysin zatenPara veriyorsa askere gitmesi saçma okadar parayı verip gitmek yerine bedava yapsınlar ben erkek olsaydım para verdiğim yere askerlik yapmaya gitmezdim @MasacRE @xemrexxx @Harunnn60
Naptın diziyiAslında seni de askere almalılar, erkek gibi bir şeysin zaten
Daha başlamadımNaptın diziyi
2 Yılı geçti sanırımNereden mezun olmuş ne zaman mezun olmuş
Kadınlar askere gitse erkekler evlerindeki çöplerin birikmesiyle sadece 1 ayda gökyüzüne kadar çıkarlar gökyüzünde yaşamaya baslarsınız @Forumdash @Harunnn60 @xemrexxx @serhattAslında seni de askere almalılar, erkek gibi bir şeysin zaten
kız sen kadınsan diğerleri ne @xemrexxx @ForumdashKadınlar askere gitse erkekler evlerindeki çöplerin birikmesiyle sadece 1 ayda gökyüzüne kadar çıkarlar gökyüzünde yaşamaya baslarsınız @Forumdash @Harunnn60 @xemrexxx @serhatt
Asıl ecünnü sensin be baş ecünnü
Biz öğrenci evinde yaşadık rahat ol sen hiçbir şey olmazKadınlar askere gitse erkekler evlerindeki çöplerin birikmesiyle sadece 1 ayda gökyüzüne kadar çıkarlar gökyüzünde yaşamaya baslarsınız @Forumdash @Harunnn60 @xemrexxx @serhatt
Gökyüzüne alışkanım diyorsun Hem püfü püfür yazları iyi giderdeBiz öğrenci evinde yaşadık rahat ol sen hiçbir şey olmaz
Hiç de öyle gökyüzüne çıkarmadık, size muhtaç değiliz bizGökyüzüne alışkanım diyorsun Hem püfü püfür yazları iyi giderde
Kadınlarla erkekleri iki ayrı dünya olusturup bıraksalar kadınlar erkeklerin baş harfini bile ağzına almaz siz 24 saati bile doldurabilirmisiniz o soru işareti olurHiç de öyle gökyüzüne çıkarmadık, size muhtaç değiliz biz
Ne güzel hayal dünyan var senin öyleKadınlarla erkekleri iki ayrı dünya olusturup bıraksalar kadınlar erkeklerin baş harfini bile ağzına almaz siz 24 saati bile doldurabilirmisiniz o soru işareti olur
Hayır bacım yeni nesil erkekler eski hanzolar gibi değil İki nesilde de yaşadım Bi şekilde yaşamlarını sürdürebiliyor bu yeni nesiller @MasacREKadınlarla erkekleri iki ayrı dünya olusturup bıraksalar kadınlar erkeklerin baş harfini bile ağzına almaz siz 24 saati bile doldurabilirmisiniz o soru işareti olur
bir şekilde kısmı çok ilgi çekici olmuşHayır bacım yeni nesil erkekler eski hanzolar gibi değil İki nesilde de yaşadım Bi şekilde yaşamlarını sürdürebiliyor bu yeni nesiller @MasacRE
Yalan mı Hemen de bulmuş gizli mesajıbir şekilde kısmı çok ilgi çekici olmuş
bir şekilde kısmı çok ilgi çekici olmuş
Ben en masum şekilde düşünmüştüm bu mesajı, hiç aklıma bile gelmemişti kastettiğiniz şeyYalan mı Hemen de bulmuş gizli mesajı
Yalan mı Hemen de bulmuş gizli mesajı
Sometimes, when I try to understand a person’s motives, I play a little game. I assume the worstBen en masum şekilde düşünmüştüm bu mesajı, hiç aklıma bile gelmemişti kastettiğiniz şey