Netflix Mindhunter - Dizi Yorumları

İlk sezonu ben izlemiştim tek ona da sormustum o da tek izlemiş. 2.sezonu da tek izlemiştir bence:A
İlk sezonu ben de tek izledim de sen yokken 2. sezonu çıkmıştı işte destere ile konuştuk forumdash'ı bekleyelim o gelince izleriz dedik. Sonra o gitti sen geldin ve senin izlemiş olduğunu öğrendim ben, onun daha haberi yok tabi :A

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
İlk sezonu ben de tek izledim de sen yokken 2. sezonu çıkmıştı işte destere ile konuştuk forumdash'ı bekleyelim o gelince izleriz dedik. Sonra o gitti sen geldin ve senin izlemiş olduğunu öğrendim ben, onun daha haberi yok tabi :A
Konusmayı şimdi hatırladım:X Bence izle o daha geri filan dönmez:A

Gerçekten bacımı sevseydi gelirdi. Ama başka bi yavuklu bulmuş ki gelmiyor artık:A Ya da bacım yasak etti face'de görüşüyorlar :A @Harunnn60
@Çiğdem , abiciğin ne diyor 😱
Konusmayı şimdi hatırladım:X Bence izle o daha geri filan dönmez:A
En geç Ekimde burda :A :A :A @Harunnn60

Erken gidince erken geliyor geçen yıl gibi :F Gerçi erken gelincede erken gidiyor :F Geç gelmesi iyi gibi :F

• Harika
Reactions: Çiğdem
O bedelli yapmiştir bacım:A 20 gün ona müebbet gibi gelmiştir. Malum kadına dair tek bişey yok :F Kadına kadın bile diyecek K harfi bile yoktur :F
Para veriyorsa askere gitmesi saçma okadar parayı verip gitmek yerine bedava yapsınlar ben erkek olsaydım para verdiğim yere askerlik yapmaya gitmezdim :A :A :A @MasacRE @xemrexxx @Harunnn60