Ne bu yaşlandık iyice mi diceksin @Çiğdem2017'de yayınlanmış dizi. Ben ilk çıktığı zamanlar izleyecektim güya Aradan 2 yıl geçmiş neredeyse, insan gerçekten hayret ediyor
Ne bu yaşlandık iyice mi diceksin @Çiğdem2017'de yayınlanmış dizi. Ben ilk çıktığı zamanlar izleyecektim güya Aradan 2 yıl geçmiş neredeyse, insan gerçekten hayret ediyor
Yok be yaşlandık demeyeceğim de ne ara 2 yıl geçti dizi çıkalı onu hiç anlayamadımNe bu yaşlandık iyice mi diceksin @Çiğdem
Zaman su gibi akıp geiyor diyp yaşlanıyoruza bağlanıor bu sohbetin sonu 2017 sonu değilmiydi ya? Ben 2018 olarak hesaplıyorumYok be yaşlandık demeyeceğim de ne ara 2 yıl geçti dizi çıkalı onu hiç anlayamadım
Ocak 2017 yazıyor Hemen hemen 2 yıl olmuş işteZaman su gibi akıp geiyor diyp yaşlanıyoruza bağlanıor bu sohbetin sonu 2017 sonu değilmiydi ya? Ben 2018 olarak hesaplıyorum
imdb 13 ekim diyorOcak 2017 yazıyor Hemen hemen 2 yıl olmuş işte
Aman be ekim diyeceğime ocak demişim Zaten ocak olsa 2 yıldan fazla olmuş derdimimdb 13 ekim diyor
bence bunu da yarıda bırakacasın Yine düşeceksin WTSU'aAman be ekim diyeceğime ocak demişim Zaten ocak olsa 2 yıldan fazla olmuş derdim
WTSU bir köşede beklesin sırasını, bunu izleyeceğim ben kesin kararlıyımbence bunu da yarıda bırakacasın Yine düşeceksin WTSU'a
İyi başarılar OZARK izliyormuydun? Yeni sezon inş kışın olurWTSU bir köşede beklesin sırasını, bunu izleyeceğim ben kesin kararlıyım