Ne bu yaşlandık iyice mi diceksin2017'de yayınlanmış dizi. Ben ilk çıktığı zamanlar izleyecektim güyaAradan 2 yıl geçmiş neredeyse, insan gerçekten hayret ediyor
![]()
Ne bu yaşlandık iyice mi diceksin2017'de yayınlanmış dizi. Ben ilk çıktığı zamanlar izleyecektim güyaAradan 2 yıl geçmiş neredeyse, insan gerçekten hayret ediyor
![]()
Yok be yaşlandık demeyeceğim de ne ara 2 yıl geçti dizi çıkalı onu hiç anlayamadımNe bu yaşlandık iyice mi diceksin@Çiğdem
Zaman su gibi akıp geiyor diyp yaşlanıyoruza bağlanıor bu sohbetin sonuYok be yaşlandık demeyeceğim de ne ara 2 yıl geçti dizi çıkalı onu hiç anlayamadım![]()
Ocak 2017 yazıyorZaman su gibi akıp geiyor diyp yaşlanıyoruza bağlanıor bu sohbetin sonu2017 sonu değilmiydi ya? Ben 2018 olarak hesaplıyorum
![]()
imdb 13 ekim diyorOcak 2017 yazıyorHemen hemen 2 yıl olmuş işte
![]()
Aman be ekim diyeceğime ocak demişimimdb 13 ekim diyor![]()
bence bunu da yarıda bırakacasınAman be ekim diyeceğime ocak demişimZaten ocak olsa 2 yıldan fazla olmuş derdim
![]()
WTSU bir köşede beklesin sırasını, bunu izleyeceğim ben kesin kararlıyımbence bunu da yarıda bırakacasınYine düşeceksin WTSU'a
![]()
İyi başarılarWTSU bir köşede beklesin sırasını, bunu izleyeceğim ben kesin kararlıyım![]()