Sırp set verdi zor anlar yaşıyor şuan İspanyol Agut karşısında.Erken konuşmamak lazım her şey olabilir adaşım.
![]()
Bir zahmet o kadarcık da zorlansın adaşım.
Sırp set verdi zor anlar yaşıyor şuan İspanyol Agut karşısında.Erken konuşmamak lazım her şey olabilir adaşım.
![]()
KOMİK ve CAHİLCE bir yorum, kanım dondu...Senin topraktan, kumdan gözün kör olmuş işte be adam.Federer gelmiş geçmiş en iyisi işte, korkma ve söyle bunu. Gerçekleri kabullen. Nadal ne yaparsa yapsın çimde Federer kadar iyi olamıyor, tenis dediğinde gelmiş geçmiş en iyisi olabilmek için çimde Federer gibi olman gerekir. Bu kadar net. Toprak ağası olmak ve başarılarının çoğunu orada elde etmek yeterli değil.
![]()
İkinci cümleye tek cabım var, 'ANLIYORUM'.Bir zahmet o kadarcık da zorlansın adaşım.Her türlü favori bence şu an. Tabii Federer bugün rahat rahat set vermeden kazanırsa orasını bilemem.
![]()
KOMİK ve CAHİLCE bir yorum, kanım dondu...![]()
Öyle bir zorunluluk yok, anlamıyorum ve kabul etmiyorum.Futbolda Messi konusunda nasıl hemfikirsek burada da hemfikir olmalıyız adaşım. Anla bunu artık.![]()
2. set hiç öyle demiyor diyecektim, Agut oynamaya başladı diyecektim sen yazdın zaten.Nole de oyun ritmini yitirdi.
Bu maç uzasın da eve gidene kadar Federer Nadal maçı başlamasın, işime geliyor doğrusu.
![]()
![]()
Agut 2. seti aldı ama devamında belli bölümler dışında pek zorluk çıkaramadı Djokovic'e. 3-1 biter bu maç. Federer-Nadal için geri sayıma geçebiliriz artık
Federer de 3-1 kazanır, 1 set yeter Nadal'aBu adam, bu işten anlıyor.![]()
Federer de 3-1 kazanır, 1 set yeter Nadal'a![]()
İzliyorsun değil mi maçı Şerlok beyciğim?“Harika” bir senaryo Utku beyciğim.![]()
İzliyorsun değil mi maçı Şerlok beyciğim?
Aa telden izleyeceksen zor olur tabi buraya girmen Şerlok beyciğimİzliyorum ama kısıtlı şartlara sahip olduğum için telefondan izliyorum Utku beyciğim. Hem izlerken hem yazmam zor oluyor.![]()
Doğru tahmin ve eve geçtim şuan.Aa telden izleyeceksen zor olur tabi buraya girmen Şerlok beyciğim@MEnes de yoldadır muhtemelen o da eve gidene kadar telefonundan izliyordur diye tahmin ediyorum
![]()
Federer gümbür gümbür oynuyor yoldaşım, bi formsuzluğunu göremedik şu ana kadarDoğru tahmin ve eve geçtim şuan.![]()