Roger Federer - Rafael Nadal | Wimbledon 2019 Yarı Finali Yorum & Sohbet Konusu

Sırp set verdi zor anlar yaşıyor şuan İspanyol Agut karşısında. :A Erken konuşmamak lazım her şey olabilir adaşım. :A

Bir zahmet o kadarcık da zorlansın adaşım. :A Her türlü favori bence şu an. Tabii Federer bugün rahat rahat set vermeden kazanırsa orasını bilemem. :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Senin topraktan, kumdan gözün kör olmuş işte be adam. :A Federer gelmiş geçmiş en iyisi işte, korkma ve söyle bunu. Gerçekleri kabullen. Nadal ne yaparsa yapsın çimde Federer kadar iyi olamıyor, tenis dediğinde gelmiş geçmiş en iyisi olabilmek için çimde Federer gibi olman gerekir. Bu kadar net. Toprak ağası olmak ve başarılarının çoğunu orada elde etmek yeterli değil. :A
KOMİK ve CAHİLCE bir yorum, kanım dondu... :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
2. set hiç öyle demiyor diyecektim, Agut oynamaya başladı diyecektim sen yazdın zaten. :A Nole de oyun ritmini yitirdi. :A Bu maç uzasın da eve gidene kadar Federer Nadal maçı başlamasın, işime geliyor doğrusu. :A :A
Bu arada biz bu kadar Federer - Nadal karşılaştırdık ama bu turnuvanın favorisi net Sırp. Utku beye o konuda katılıyorum. :A @MasacRE @MEnes
Agut 2. seti aldı ama devamında belli bölümler dışında pek zorluk çıkaramadı Djokovic'e. 3-1 biter bu maç. Federer-Nadal için geri sayıma geçebiliriz artık :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes
İlk 2 servis oyunlarını pek zorlanmadan geçti iki isim de.

Servislerinde çok rahatlar valla, servis kırmanın yakınına bile gelemiyorlar :A İlk set tie-break'e gidecek gibi.

Ah bee 40-30'a getirmişti Federer, neredeyse kırıyordu servisi. 21 vuruşluk ralli sonunda Nadal aldı puanı. Kötü kaçtı fırsat.

İzliyorum ama kısıtlı şartlara sahip olduğum için telefondan izliyorum Utku beyciğim. Hem izlerken hem yazmam zor oluyor. :A
Aa telden izleyeceksen zor olur tabi buraya girmen Şerlok beyciğim :( @MEnes de yoldadır muhtemelen o da eve gidene kadar telefonundan izliyordur diye tahmin ediyorum :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock and MEnes

Forum İstatistikleri

Konular
176,496
Üyeler
8,562
Son Üye
Aliepeto