Servis kurtarıyor şuana kadar. Bakalım nereye kadar sürecek bu yüksek yüzdeli servis.Federer gümbür gümbür oynuyor yoldaşım, bi formsuzluğunu göremedik şu ana kadar![]()
3-1 Nadal yener, rahatım ben.
Bu kadar iyi giden bir Federer'in bundan sonra set alamayacağına inanıyorsun yani3-1 Nadal yener, rahatım ben.![]()
Çünkü Nadal böyle kötü gitmeyecek.Bu kadar iyi giden bir Federer'in bundan sonra set alamayacağına inanıyorsun yani![]()
Karşılık gelebilir belli olmaz, iki taraf da daha çok yaklaşıyor servis kırmaya 2. setteKırdık servisi beyler hadi geçmiş olsun.![]()
Dedin ve 1 5 oldu. Bu ne kardeşim koca Federer 6 1 set mi verecek.Karşılık gelebilir belli olmaz, iki taraf da daha çok yaklaşıyor servis kırmaya 2. sette![]()
Ne diyorduk ya 20 dk önce falan.Ekselanslarına nazar değdi...
Ekselansları saldı bu seti. Diğer set bomba gibi dönecektirDesin ve 1 5 oldu. Bu ne kardeşim koca Federer 6 1 set mi verecek.![]()
Bekliyoruz...Ekselansları saldı bu seti. Diğer set bomba gibi dönecektir![]()
Ne diyorduk ya 20 dk önce falan.![]()
Tenis uzun bir spor. Öyle 1 set alınca maç bitmiş gibi konuşmak yanlış.Maç sonu görüşelim yiğidim, ekselansları kendini dinlendiriyor bu set. Tam bir profesyonel.![]()
Servislerinden anlaşılacağı üzere gerçek Federer dönmüş durumdaBekliyoruz...![]()
Tüm sete yayabilecek mi bunu önemli olan o...Servislerinden anlaşılacağı üzere gerçek Federer dönmüş durumda![]()