Netflix Stranger Things - 3. Sezon Yorumları

Şuna verdiğin değeri başka kişilere verseydin keşke :A
Onlardan önce zemini hazırlayan bendim :F İddamız bile vardı fanatstik dizileri sen bulup getiricen bana diye :F 2014 de yabancı diziye ben adım attırmıştım rahmetliyi :A :A :A
Hahahah şöyle kandırıyordu beni şimdi şöyle birşey vardı @Forumdash abiciminde hoşuna gidebilir @MasacRE tühh destere diyebilir :F

Bana sapık dizilerinden sadece 1.bölümüne bakmam karşılında bende ona cw dizisi izlettiriyordum yanı 1 bölüm takas yapıyorduk :F Vampir dizisi izlettirdim ona arrow hepsine baktırdım :F Öyle öyle alıştı zaten :A

Onunda bana 1 bölüm izlettirdi bir dizi adını hatırlamıyorum ve oda unutmuş merak ediyor neydi diye şimdi 1 tane kadın pencere karsısında soyunuyor ve sapık gibi uzaktan bir kamera açısıyla o kadını dikizliyorsun dizi bu :F Dahada önerdiklerine bakmıcam diye terslemiştim sonra benle ortak dizi zlemek için fantastik izlemeye baslamıstı şaka demiyorum 1 tane bile fantastik izlemiyordu :A :A :A

Benim de buna gelene kadar izleyebileceğim bir sürü dizi var ama beraber izleyelim diye ona göre seçmeye çalışıyorum @Çiğdem ille de fantastik dediği için ama onları da beğenmiyor hanımefendi :A
Aaa evet @Forumdash ile siz onu izleyin bizde @Harunnn60 ile oyunu paylaşım yapmış oluruz :A :A :A

Yabancı dizilerde 1 tane bile izlemedim yanı o türleri 1 kıstasımda şu final yapan dizileride dünyanın en iyi diziside olsa bakmıyorum eskiden final yapmısları :A :A :A

Ve bu diziyi ben @Forumdash ın seviceğine inanmıyorum yorumunu gözetlicem onun :A :A :A
Tamam tamam 2 güne araştırcam :A Bu arada you yada elite de fantastik değildi bacım:A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Hahahah şöyle kandırıyordu beni şimdi şöyle birşey vardı @Forumdash abiciminde hoşuna gidebilir @MasacRE tühh destere diyebilir :F

Bana sapık dizilerinden sadece 1.bölümüne bakmam karşılında bende ona cw dizisi izlettiriyordum yanı 1 bölüm takas yapıyorduk :F Vampir dizisi izlettirdim ona arrow hepsine baktırdım :F Öyle öyle alıştı zaten :A

Onunda bana 1 bölüm izlettirdi bir dizi adını hatırlamıyorum ve oda unutmuş merak ediyor neydi diye şimdi 1 tane kadın pencere karsısında soyunuyor ve sapık gibi uzaktan bir kamera açısıyla o kadını dikizliyorsun dizi bu :F Dahada önerdiklerine bakmıcam diye terslemiştim sonra benle ortak dizi zlemek için fantastik izlemeye baslamıstı şaka demiyorum 1 tane bile fantastik izlemiyordu :A :A :A
%100 doğru spn bile izlemişti:F

• Harika
Reactions: Çiğdem

Neymiş o dizi merak ettim bak şimdi :A @Forumdash sen de mi bilmiyorsun :A

Bu YOU değil mi ya :F:F @Çiğdem senin herif de kadını gözetliyordu sonucta erkek arkadaşiyla sevişmesini izliyordu.
Tuhaf bir şey izlettirmiş olmasın tövbe tövbe. 😳 (b) @Forumdash
Neymiş o dizi merak ettim bak şimdi :A @Forumdash sen de mi bilmiyorsun :A
Hhahah 2014 yılıydı yaa eski dizi :F Ne yousu abicim :F

Hiç unutmuyorum bana dediki sana bir aile dizisi öneriyorum bu sefer sapıkca bişi yok dedi beni böyle ikna etti çünkü önerdikleri hosuma gitmiyordu :F Bölüm boyunca bir kadını dikizledik sapık gibi :F :F :F

Hatta geçen yıllarda destere ile bunun sohbetini yaptım ben ve ne dizisi oldunu oda merak etti hatırlayamadı sapık :A :A :A

destere o zaman yoktu olsa izlettirirdi ama sever sapık şeyleri :A
AHaha konusu apaynı ama:F

Hiç unutmuyorum bana dediki sana bir aile dizisi öneriyorum bu sefer sapıkca bişi yok dedi beni böyle ikna etti çünkü önerdikleri hosuma gitmiyordu :F Bölüm boyunca bir kadını dikizledik sapık gibi :F :F :F

Hatta geçen yıllarda destere ile bunun sohbetini yaptım ben ve ne dizisi oldunu oda merak etti hatırlayamadı sapık :A :A :A

Gözetlediği kadın nasıl? sarişin mi esmer mi? Herif nasıldı yaşlı mı genc mi:F

Face de konuşmuşlardır onlar ne izleyeceklerini :A bir ara ben destere iyi ki gelmiyor diyordum destere ertesi gün damlıyordu :A Kim yetiştiriyordu acaba :A @Forumdash bile bir gün şahit oldu :A Aha kendisi de der zaten :A
Sen bunu demeseydi belki buraya gelecekti:F İfşa ettin bunları daha uğramadı herif:F

Sen bunu demeseydi belki buraya gelecekti:F İfşa ettin bunları daha uğramadı herif:F
Ayy hatırlamıyor musun allah aşkına ya. :F Sen bile kolay kolay bazı şeylere inanmazsın ama bu sefer sen bile şüpheye düştün. :F Faceden yazıyorlar birbirlerine sonra burada ben görmedim duymadım hahah hihihi hohooh :F

Bu dizi olabilir mi :A destere ile sürgünüm izliyordu bunu çünkü bana da söylemişlerdi :A Yılı da uyuyor :A

https://www.imdb.com/title/tt2699110/?ref_=nv_sr_1?ref_=nv_sr_1

Bu dizi olabilir mi :A destere ile sürgünüm izliyordu bunu çünkü bana da söylemişlerdi :A Yılı da uyuyor :A

https://www.imdb.com/title/tt2699110/?ref_=nv_sr_1?ref_=nv_sr_1
Evvet bu olabilir:F Bunda boş boş sex sahneleri vardi ben de izlemiştim 1 sezon :F @Çiğdem her yerde yapıyorlardı :F
69545

Ayy hatırlamıyor musun allah aşkına ya. :F Sen bile kolay kolay bazı şeylere inanmazsın ama bu sefer sen bile şüpheye düştün. :F Faceden yazıyorlar birbirlerine sonra burada ben görmedim duymadım hahah hihihi hohooh :F
Damarlarına bastın:( Üstelik sen demezken tarih bile sayıklıyordu:A