Netflix Stranger Things - 3. Sezon Yorumları

Kızz şimdi daha sexy ve güzel olmuş:A Radarıma girdi :F Kızıl yakışmayan birini gördük yaa yüce rabbim bunu da gösterdi:F @xemrexxx

Dövmesi olmasaydı iyiydi:T:
Aaa yok bu başka fotolarıda var :F @Forumdash
maxresdefault.jpg
Hayır be o kız bu değil :F Hadi çiğdem inanır da forumdash nasıl o zannetti anlamadım :F İsim benzerliği var :F

Hayır be o kız bu değil :F Hadi çiğdem inanır da forumdash nasıl o zannetti anlamadım :F İsim benzerliği var :F
Dudaklardan tanımaya caliştim ama olmadı:A Çünkü estetikle herkes daha güzel oluyor:A O yuzden inanırım. Ve bu sarişin hatunun kızıldan daha iyi daha güzel daha sexy oldugunu değiştirmiyor:A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Dudaklardan tanımaya caliştim ama olmadı:A Çünkü estetikle herkes daha güzel oluyor:A O yuzden inanırım. Ve bu sarişin hatunun kızıldan daha iyi daha güzel daha sexy oldugunu değiştirmiyor:A
Kızıl saçlı her zaman iyidir :A profilimde ki gibi :A

Geçen seneye ait videosu :A Forumdash bu tür şeyleri daha iyi bulurdun ciddi ciddi yaşlandın sende bee :( @Çiğdem

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
O değilse iyi kurtarmış :F Maske takmayan vucut bulmuş halı ecünnünün her kimse :A :A :A

• Güldürdün
Reactions: Harunnn60
3X3

Şuan bütün olayları her grup farklı şekilde çözmeye başlıyor sonda kesin birleşirler. :A
Bu bölüm Will'e ayıp edildi. Takmadılar bile. Şu çocuğun da başına gelmeyen kalmadı yeminle. :(

Billy naptı bu bölüm öyle. 😱

@dreamy @MasacRE @Çiğdem @Forumdash
En güzel bölümler 3 4 dü :A Beyin yakma sıkıntısı yok bu dizide ama cavanalarları çok iğrenç ahtapottan sonra şimdide bu pis şeyler :( :( :( @Forumdash yakısıklı bulmuş gerçi :F

• Güldürdün
Reactions: Harunnn60
Kızıl saçlı her zaman iyidir :A profilimde ki gibi :A

Geçen seneye ait videosu :A Forumdash bu tür şeyleri daha iyi bulurdun ciddi ciddi yaşlandın sende bee :( @Çiğdem
Takip etmiyorum bunları tabiki :F Sen ne cabuk buldun ve kendinden emindin itiraz ettin:A Doğru söyle pompy senmisin :F Bunları takip ettiğine göre sihirli dizileri de yazan sensin :A @Çiğdem

İyice dubagillerden olmuş :A

69479