"Diriliş Osman" Yeni Kanalında Yayınlanacak!

of nelere kafa yoruyon bi git :A
Şimdi Pazartesi Çukur Salı Eşkiya Çarşamba Hanzo Burak :F @xemrexxx @Forumdash

Kimse Bilmez Eşkiya ve Hanzoyla eşleşmicek şimdi Pazartesi olmazsa eğer her dizimi ayro ayro tvden izleyebilirim :A Perşembe Tatlı Yalanım var ama onu nete atabilirim Kimse Bilmez Perşembe olsun benim takvimim oluşsun :Z :Z :Z

Kimse Bilmez Eşkiya ve Hanzoyla eşleşmicek şimdi Pazartesi olmazsa eğer her dizimi ayro ayro tvden izleyebilirim :A Perşembe Tatlı Yalanım var ama onu nete atabilirim Kimse Bilmez Perşembe olsun benim takvimim oluşsun :Z :Z :Z
Perşembe Çukurova var unut onu. :A Hafta sonuna gideceği belli. :A

• İlginç
Reactions: Çiğdem
Hafta sonu aksiyon bilmiyorum olurmu ama Pazartesi olmasın yeter Perşembede Ttalı Yalanı tv den izlemiş olurum her dizimi günün farklı günlerine oturtucam gibi görünüyor :Z:Z:Z @Forumdash @xemrexxx @serhatt

Eğer Kenan dizi yapmazsa başka dizi eklemem bunlar çok bile :A :A :A
Pazartesi tabiki de Kenan var :Z Geri dönüyooooorrrrr:Z
Senin pilotu atıcaklar cmtsye:A Zaten yapımcısı hep cmts yayınlıyor dizisini:A

• Güldürdün

kış gelmeden biter kimse bilmez :A

• İlginç
Hafta sonu aksiyon bilmiyorum olurmu ama Pazartesi olmasın yeter Perşembede Ttalı Yalanı tv den izlemiş olurum her dizimi günün farklı günlerine oturtucam gibi görünüyor :Z:Z:Z @Forumdash @xemrexxx @serhatt

Eğer Kenan dizi yapmazsa başka dizi eklemem bunlar çok bile :A :A :A
Tatlı yalanın reytingleri iyi değil o kadar 13 te falan biter kimse bilmezle birlikte :A

• İlginç
Senin dizilerin gebersin bee daha luzumsuz hem :A :A :A
69469

• Güldürdün