Şimdi Pazartesi Çukur Salı Eşkiya Çarşamba Hanzo Burakof nelere kafa yoruyon bi git![]()
Kimse Bilmez Eşkiya ve Hanzoyla eşleşmicek şimdi Pazartesi olmazsa eğer her dizimi ayro ayro tvden izleyebilirim
Şimdi Pazartesi Çukur Salı Eşkiya Çarşamba Hanzo Burakof nelere kafa yoruyon bi git![]()
Perşembe Çukurova var unut onu.Şimdi Pazartesi Çukur Salı Eşkiya Çarşamba Hanzo Burak@xemrexxx @Forumdash
Kimse Bilmez Eşkiya ve Hanzoyla eşleşmicek şimdi Pazartesi olmazsa eğer her dizimi ayro ayro tvden izleyebilirimPerşembe Tatlı Yalanım var ama onu nete atabilirim Kimse Bilmez Perşembe olsun benim takvimim oluşsun
![]()
![]()
![]()
Cuma ne varPerşembe Çukurova var unut onu.Hafta sonuna gideceği belli.
![]()
HercaiCuma ne varPazartesi olmasında gerisi ne oluyorsa olsun
![]()
![]()
![]()
Hafta sonu aksiyon bilmiyorum olurmu ama Pazartesi olmasın yeter Perşembede Ttalı Yalanı tv den izlemiş olurum her dizimi günün farklı günlerine oturtucam gibi görünüyorHercai![]()
Pazartesi tabiki de Kenan varHafta sonu aksiyon bilmiyorum olurmu ama Pazartesi olmasın yeter Perşembede Ttalı Yalanı tv den izlemiş olurum her dizimi günün farklı günlerine oturtucam gibi görünüyor@Forumdash @xemrexxx @serhatt
Eğer Kenan dizi yapmazsa başka dizi eklemem bunlar çok bile![]()
![]()
![]()
kış gelmeden biter kimse bilmezŞimdi Pazartesi Çukur Salı Eşkiya Çarşamba Hanzo Burak@xemrexxx @Forumdash
Kimse Bilmez Eşkiya ve Hanzoyla eşleşmicek şimdi Pazartesi olmazsa eğer her dizimi ayro ayro tvden izleyebilirimPerşembe Tatlı Yalanım var ama onu nete atabilirim Kimse Bilmez Perşembe olsun benim takvimim oluşsun
![]()
![]()
![]()
Tatlı yalanın reytingleri iyi değil o kadar 13 te falan biter kimse bilmezle birlikteHafta sonu aksiyon bilmiyorum olurmu ama Pazartesi olmasın yeter Perşembede Ttalı Yalanı tv den izlemiş olurum her dizimi günün farklı günlerine oturtucam gibi görünüyor@Forumdash @xemrexxx @serhatt
Eğer Kenan dizi yapmazsa başka dizi eklemem bunlar çok bile![]()
![]()
![]()
@xemrexxx Köşeye şıkısır Pazartesi olursa malum Kenansız yapamazPazartesi tabiki de Kenan varGeri dönüyooooorrrrr
Senin pilotu atıcaklar cmtsyeZaten yapımcısı hep cmts yayınlıyor dizisini
![]()
Tatlı yalanın reytingleri iyi değil o kadar 13 te falan biter kimse bilmezle birlikte![]()
Aaa Zaten Pilot @xBUGRAx dediği gibi 3 bölüm falan oynamazsa yazı çıkartmamız zorlaşır Pilot için izliyoruzkış gelmeden biter kimse bilmez![]()
gebersin amanAaa Zaten Pilot @xBUGRAx dediği gibi 3 bölüm falan oynamazsa yazı çıkartmamız zorlaşır Pilot için izliyoruz![]()
![]()
@xemrexxx @Forumdash
Senin dizilerin gebersin bee daha luzumsuz hemgebersin aman![]()
Senin dizilerin gebersin bee daha luzumsuz hem![]()
![]()
![]()