Netflix Stranger Things - 3. Sezon Yorumları

Fark ediyorsan 50 dakıkalık ve boş olan dizilerden 100 dakıkalık yorum çıkarıyor :F Elinde kağıt defter her dakika başı durdurup not alıyor sanırım :A :A :A @MasacRE @Forumdash
Boş dediğin dizilerde bin tane şey oluyor. Nasıl izliyorsunuz şu dizileri anlamıyorum ki :A

S03 - B03-04
Car car konusacağiniza izleyin muhteşem bölümlerdi @MasacRE @Çiğdem @Harunnn60

El ve Max birbiriyle takılıyor, oğlanlar kendi aralarında Dustinler farklı takılıyorlar. Gözetleme sahneleri komikti:A
4.bölüm 3.böümü unutturdu diyebilirim:A

Artık canavarın tekrar ortaya cıktıgı netliğe kavuştu. İfşa oldu.
El ile canavarın kapışma sahneleri çok iyiydi. Ekrana bağirirsanız şaşirmicam:X Billy^nin çıplık atarak kaçması :A

şuan 4 koldan olay araştiriyor resmen.
Hopper ve Joyce
11+ Cocuklar
Gazeteciler
Dustin ve Dondurmacılar...6.bölümde buluşurlar artık:X

Canavar artık mahallede herkesi ele geçirmiş:T: 1 tanecik kız kime yeticek:( Will oğlan da özel güçlere kavuşsa filan?

2'şer gitmeseydik 5.bölümü de izlerdim :X
Hhaha evet şu modda geldi yine abicimiz maaşllahı var :A :A :A @Harunnn60
giphy.gif

Boş dediğin dizilerde bin tane şey oluyor. Nasıl izliyorsunuz şu dizileri anlamıyorum ki :A
Senle genelde izlediğimiz beyin yakan dizilere pompy dizisi izliyor gibi bakılıyor :F Tam fantastik dizilerde detaylı yazılıyor mesala CW dizilerinde yorum yazma konusunda sıkıntı çekmiyorum :A :A :A @Forumdash

Senle genelde izlediğimiz beyin yakan dizilere pompy dizisi izliyor gibi bakılıyor :F Tam fantastik dizilerde detaylı yazılıyor mesala CW dizilerinde yorum yazma konusunda sıkıntı çekmiyorum :A :A :A @Forumdash
Dizinin hası o senin pompy dizisi dediğin diziler, bomboş CW dizileri değil :A

• İlginç
Reactions: Çiğdem
Dizinin hası o senin pompy dizisi dediğin diziler, bomboş CW dizileri değil :A
Olaysız olaysız sahneler iki koca kafa birbirine bakıor bir tuhaf müzik sonra sahne değişiyor iki başka koca kafa birbiirne bakıyor ne yazabilirim ki :F Seninde ip gibi yazıp geldiğini görünce sinirlerim bozuluyor :F Gemici filmi hiç aklımdan çıkmıyor en iyi örnek :A :A :A @Forumdash

Olaysız olaysız sahneler iki koca kafa birbirine bakıor bir tuhaf müzik sonra sahne değişiyor iki başka koca kafa birbiirne bakıyor ne yazabilirim ki :F Seninde ip gibi yazıp geldiğini görünce sinirlerim bozuluyor :F Gemici filmi hiç aklımdan çıkmıyor en iyi örnek :A :A :A @Forumdash
Bu anlattığın hangi dizi bacım:F

• Güldürdün
Hiç diyalogları takip etme zaten sen, sadece aksiyon var mı ona bak :A

• Güldürdün
Darkı az çok anladık o kıytırık dediğin Cw dizisi Flash sayesinde :F Konuyuda ordan çalıyorlar zaten :A :A :A @Forumdash
Dark'ı ne kadar anladığın yaptığın yorumlardan belli oluyordu :A Dark ile o uyduruk CW dizisini aynı cümle içinde kullanmayın, sinirlerim tepeme çıkıyor :A

Dark'ı ne kadar anladığın yaptığın yorumlardan belli oluyordu :A Dark ile o uyduruk CW dizisini aynı cümle içinde kullanmayın, sinirlerim tepeme çıkıyor :A
Ama konusu Flashın konusu kütük bey çokta kızma sonra tutuşur yanarsın kabuk odunlardan olustuğunu unutma :A :A :A @Forumdash

• Güldürdün
Reactions: Forumdash