Ay yeter be içimi şişirdin. Bir şeyi var demedim zaten sadece TRT dizileri daha uzun sürdüğü için tercih edilmesi dikkatimi çekti yoksa bana ne.Nesi varmış TRT'nin haspam
Ay yeter be içimi şişirdin. Bir şeyi var demedim zaten sadece TRT dizileri daha uzun sürdüğü için tercih edilmesi dikkatimi çekti yoksa bana ne.Nesi varmış TRT'nin haspam
seninle de iki kelime konuşulmuyor beAy yeter be içimi şişirdin. Bir şeyi var demedim zaten sadece TRT dizileri daha uzun sürdüğü için tercih edilmesi dikkatimi çekti yoksa bana ne.
Seviyor tabi Senin pilotun dizisinin ilk tanıtımı ramazandı. Ramazanda Kutsinin dizisi vardi Huzur Sokağı sahurdan sonra veriliyordu. Herif hemencik o diziye benzetti Düşün artık nasıl seviyorsa
Ertuğrul TRT de Muhteşemin reyting rekorunu kırdı ayoll oyüzden TRT diyip geçmemek lazım artık @xBUGRAx @Aserat @Forumdash @xemrexxx
Bakalım aynı başarıyı Burak'ta gösterebilecek mi @xemrexxxErtuğrul TRT de Muhteşemin reyting rekorunu kırdı ayoll oyüzden TRT diyip geçmemek lazım artık @xBUGRAx @Aserat @Forumdash @xemrexxx
Hala onun videoları dönüyor bu diziyi yazınca beni o ilgilendiriro çok durmadı gitti diziden o yüzden sayılmaz
Ayy şunu ben unutmaya çalıstıkça hatırlatıyorsunuz ayoll @xemrexxx @ForumdashBakalım aynı başarıyı Burak'ta gösterebilecek mi @xemrexxx
Son 2 sezonu izle sende, onun olduğu yerleri geçHala onun videoları dönüyor bu diziyi yazınca beni o ilgilendirir
Dost acı söyler şekkerimAyy şunu ben unutmaya çalıstıkça hatırlatıyorsunuz ayoll @xemrexxx @Forumdash
Senin Ertugrul amazona transfer olacamiş galiba @dreamy transfer ediyor heralde Amazonun temsilcisi artık evladım sensin Yeni atama yapıyorumErtuğrul TRT de Muhteşemin reyting rekorunu kırdı ayoll oyüzden TRT diyip geçmemek lazım artık @xBUGRAx @Aserat @Forumdash @xemrexxx
Üstüme iyilik sağlık nurlar üstüme yağsın cennette yerim olsun😱 O nasıl söz? E*** birisi bana bunu diyemez. Hangi sübyana asıldım?ayol senin gibi sıbyancı morukla ne işi var