işte iftira oldugu burdan belli. Ani iftiralar gelince böyle oluyor algım bozuluyor anlayamıyorumyok gı serhat 16 yaşındayken diyor doğru anlasana sen 46 falandın o zaman
Hhaha kötü yol kütük bey Sankı iyi bişi dedim gibi aa tamam demesini bekliyorum @Forumdash @xemrexxxSensin şey yolu
evet beni taciz etti... @Çiğdem
En iyisi benim yolumu seçsin kurtuluşa ersin @xemrexxx @Forumdash @dreamy
Benim kadar taş düşsün başınızaHhaha kötü yol kütük bey Sankı iyi bişi dedim gibi aa tamam demesini bekliyorum @Forumdash @xemrexxx
Bu gidişle @serhatt ın yolunuda seçmeden @dreamy a dur demek lazım ozaman kurtuluşu hiç yok
Bize şey yolundasınız diyorsun. Nasıl tepki vermemizi bekliyordun acaba bu lafına @serhatt
kız onlar sende var mıydı ki 😱Söyleme bişey Ne iffetsziliğim kaldı ne namussuzluğum ay yeter be @xemrexxx @Forumdash
onlar benim göbek adım @Çiğdemkız onlar sende var mıydı ki 😱
Bize şey yolundasınız diyorsun. Nasıl tepki vermemizi bekliyordun acaba bu lafına @serhatt
Söyleme bişey Ne iffetsziliğim kaldı ne namussuzluğum ay yeter be @xemrexxx @Forumdash
@xemrexxx Gibi işte ayoll örnek olsun size Ayrıca dediğinede katılıyorum Emreninkız onlar sende var mıydı ki 😱
@xemrexxx Gibi işte ayoll örnek olsun size Ayrıca dediğinede katılıyorum Emrenin
Kiz Ben öyle rüyalarda görmem seniAynı @xemrexxx gibisin. Rüyada mı gördün beni
Sensin şey yolu
Ahahah @MasacRE namusuna laf gelmesin diye uğraş verebilir de sana noluyor @serhatt ??? Hayır fiyatı belli olmuş ürün gibisin Etiketin bile üzerindeSöyleme bişey Ne iffetsziliğim kaldı ne namussuzluğum ay yeter be @xemrexxx @Forumdash